Lars Vaular er blitt far igjen

Stjerneartisten og kona har fått sin andre sønn. 

TOBARNSFORELDRE: Lars Vaular og kona Malin Kulseth er blitt foreldre for annen gang. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
TOBARNSFORELDRE: Lars Vaular og kona Malin Kulseth er blitt foreldre for annen gang. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): Den kjente rapperen Lars Vaular (32) er blitt pappa for annen gang.

Det bekrefter managementet hans i Little Big Sister overfor Seoghør.no. Silje Larsen Borgan skriver i en SMS at den nyfødte er en liten gutt.

- Hele familien har det bra, legger hun til i tekstmeldingen.

Dermed har Lars Vaular og kona Malin Kulseth utvidet familien med nok en sønn. I 2012 fikk paret nemlig sønnen Wilfred (4) sammen.

Avsløring på Instagram

Det var i oktober det ble kjent at de to skulle bli foreldre for annen gang.

Graviditeten avslørte Malin på Instagram-kontoen sin, der hun viste fram babymagen på et bilde med tilhørende festlige tekst:

«Når du har ventet to måneder på en genser og blitt tjukk i mellomtiden».

I kommentarfeltet rant gratulasjonene inn den gang, blant annet fra Linnéa Myhre. Det var i juni 2015 paret giftet seg, etter flere måneder som forlovet.

Bryllupet fant sted i Vaulars hjemby, og de ga hverandre sitt «ja» i Bergen Domkirke. Bruden bar en kjole fra norske Cecilie Melli. Lars Vaular stilte selv i dress, mens sønnen Wilfred var iført bunad.

Musikalsk sønn

Etter at Laurs Vaular ble far for første gang, skrøt den profilerte artisten av sønnen sin i et intervju med VG Helg.

- Det er mye musikk hjemme, og han synger med. Han liker lyd og «Nonsens». Han gjør rap-bevegelser med én gang sangen kommer på, det er dritkult og helt enormt. Han er skikkelig søt, sa rapperen til avisen i 2013.

POPULÆR: Lars Vaular på scenen under Øyafestivalen i Oslo i 2012. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
POPULÆR: Lars Vaular på scenen under Øyafestivalen i Oslo i 2012. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer

Lars Vaular er en av Norges mest populære og kritikerroste rappere. I 2012 vant han Spellemannprisen for beste hip hop-album for tredje året på rad, og har vunnet en rekke andre priser for musikken sin.

I 2015 ga han ut tre EPer («666 ALT», «666 GIR», «666 MENING»). Alle tre fikk gode tilbakemeldinger.

Malin Kulseth har på sin side vært musikkredaktør i Natt & Dag, og musikkekspert i Aftenposten. Nå er hun redaktør i Spotify Norge.

LES OGSÅ: - Brad har gjenopptatt kontakten med Jennifer