Lars Vaular er blitt far igjen

Stjerneartisten og kona har fått sin andre sønn. 

TOBARNSFORELDRE: Lars Vaular og kona Malin Kulseth er blitt foreldre for annen gang. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix
TOBARNSFORELDRE: Lars Vaular og kona Malin Kulseth er blitt foreldre for annen gang. Foto: Fredrik Varfjell / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Den kjente rapperen Lars Vaular (32) er blitt pappa for annen gang.

Det bekrefter managementet hans i Little Big Sister overfor Seoghør.no. Silje Larsen Borgan skriver i en SMS at den nyfødte er en liten gutt.

- Hele familien har det bra, legger hun til i tekstmeldingen.

Dermed har Lars Vaular og kona Malin Kulseth utvidet familien med nok en sønn. I 2012 fikk paret nemlig sønnen Wilfred (4) sammen.

Avsløring på Instagram

Det var i oktober det ble kjent at de to skulle bli foreldre for annen gang.

Graviditeten avslørte Malin på Instagram-kontoen sin, der hun viste fram babymagen på et bilde med tilhørende festlige tekst:

«Når du har ventet to måneder på en genser og blitt tjukk i mellomtiden».

I kommentarfeltet rant gratulasjonene inn den gang, blant annet fra Linnéa Myhre. Det var i juni 2015 paret giftet seg, etter flere måneder som forlovet.

Bryllupet fant sted i Vaulars hjemby, og de ga hverandre sitt «ja» i Bergen Domkirke. Bruden bar en kjole fra norske Cecilie Melli. Lars Vaular stilte selv i dress, mens sønnen Wilfred var iført bunad.

Musikalsk sønn

Etter at Laurs Vaular ble far for første gang, skrøt den profilerte artisten av sønnen sin i et intervju med VG Helg.

- Det er mye musikk hjemme, og han synger med. Han liker lyd og «Nonsens». Han gjør rap-bevegelser med én gang sangen kommer på, det er dritkult og helt enormt. Han er skikkelig søt, sa rapperen til avisen i 2013.

POPULÆR: Lars Vaular på scenen under Øyafestivalen i Oslo i 2012. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
POPULÆR: Lars Vaular på scenen under Øyafestivalen i Oslo i 2012. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer

Lars Vaular er en av Norges mest populære og kritikerroste rappere. I 2012 vant han Spellemannprisen for beste hip hop-album for tredje året på rad, og har vunnet en rekke andre priser for musikken sin.

I 2015 ga han ut tre EPer («666 ALT», «666 GIR», «666 MENING»). Alle tre fikk gode tilbakemeldinger.

Malin Kulseth har på sin side vært musikkredaktør i Natt & Dag, og musikkekspert i Aftenposten. Nå er hun redaktør i Spotify Norge.

LES OGSÅ: - Brad har gjenopptatt kontakten med Jennifer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer