PROVOSERER MANGE: De seks ungdommene i «Gullungene» har satt sinner i kok med sine holdninger til arbeidslivet og hverdagen. Her fra første episoden, hvor de måtte jobbe på bondegård. Foto: TVNorge
PROVOSERER MANGE: De seks ungdommene i «Gullungene» har satt sinner i kok med sine holdninger til arbeidslivet og hverdagen. Her fra første episoden, hvor de måtte jobbe på bondegård. Foto: TVNorge Vis mer

Lars Petter fra «Gullungene» ble drapstruet

Ikke alle setter like stor pris på 20-åringens livsstil.

Publisert
SEHER.NO: Lars Petter (20) fra Halden sjokkerte nok mange TV-seerne med sine luksusvaner da det torsdag var premiere på den nye serien «Gullungene» på TVNorge.

20-åringen lever flott og liker å bli lagt merke til - slik sitt store forbilde, Paris Hilton.

- Det har gått mye penger på champagne og alkohol, og jeg er opptatt av at ting skal se bra ut, sier Lars Petter til Seher.no.

Han legger heller ikke skjul på meningene sine på bloggen sin, og det er han vant til å få svi for. Til Seher.no forteller Lars Petter nemlig at det ryr inn med negative kommentarer, blant annet av folk som ikke er fan av deltagelsen hans i «Gullungene».

- Jeg er vant til å få mye dritt, men jeg prøver jo å provosere i bloggen min. Jeg er mottakelig for alt av negative og positive kommentarer, det er jo bedre enn ingenting. På bloggen har jeg allerede fått kommentarer om programmet. Folk skriver at jeg ikke skal tro at jeg er noe, og at det ikke er noe å skryte av at jeg er med i serien.

Han tror imidlertid at kommentarerne stort sett stammer fra folk som er sjalu og bare drømmer om å bli kjendiser selv.

«Utrolig flaut at du ikke klarer deg selv, du er 20 år og må få foreldrene dine til å gjøre alt for deg? Tenk å ikke kunne tjene sine egne penger, og må få av andre. Da har du sunket ganske lavt altså. Gleder meg til å se deg drite deg ut på tv» lyder en av de negative kommentarene på bloggen.

Og det er tydeligvis ikke den eneste leseren som er kritisk til Lars Petters TV-deltagelse. 

«Gullungene?! Du ber om å drite deg ut. En gutt på 20 år som ikke kan ta ansvar for sitt eget liv og kun snylter på foreldrene sine.. Enkelte gjør hva som helst for 15 min i rampelyset...» 

Men det å måtte tåle kritikk på bloggen sin er Lars Petter slett ikke alene om. Til Seher.no forteller «Gullungene»-deltageren at han også - i likhet med kjente bloggere som Marie Amanda og Voe - har opplevd å bli drapstruet på bloggen sin.

- Jeg har fått drapstrusler og voldstrusler, og folk har sagt at de skal ta familien min eller rasere huset vårt. Jeg har måttet skaffe meg skjult nummer etter at folk ringte hele natten og ødela nattesøvnen min, forteller han til Seher.no.


20-åringen innrømmer imidlertid at han ikke lar seg bekrymre av truslene.

- Enten så elsker folk meg, eller så hater de meg. Det finnes ingen mellomting.

Haldenseren ble selv kontaktet av produkjsonsselskapet bak «Gullungene», som hadde lest bloggen hans og ønsket 19-åringen som en av deltagerne.
 
- Jeg ble forespurt av Limelight om å bli med. De ringte meg opp på grunn av at de hadde lest bloggen min. Så jeg ble headhuntet, ja. Og jeg angrer ikke et sekund på at jeg ble med, for jeg har virkelig vokst som menneske, sier han til Seher.no.

«Gullungene» sendes på TVNorge torsdager klokken 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her bryter hun sammen på TV   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer