PÅ SYKEHUS: Lars Lillo-Stenberg. Foto: NTB scanpix
PÅ SYKEHUS: Lars Lillo-Stenberg. Foto: NTB scanpixVis mer

Lars Lillo-Stenberg til sykehus med hjerteproblemer

- Det skjedde for et par dager siden.

SEOGHØR.NO: Torsdag avslørte De Lillos på sin Facebookside at deres vokalist Lars Lillo-Stenberg er innlagt på sykehus etter hjertesvikt, og skal opereres i løpet av kort tid:

«Lars Lillo-Stenberg ligger for tiden innlagt på sykehus pga hjertesvikt. Han venter iløpet av kort tid på å få gjennomført en operasjon.

Lars er etter forholdene i god form og alt er under kontroll. Vi er glade for at dette ble oppdaget tidlig, istedenfor på et senere og mye mer kritisk tidspunkt. Denne type operasjon vil vanligvis gi en sykemelding på 5 til 8 uker.

Dette betyr antagelig at hele deLillos sin planlagte sommerturne må avlyses samt også Lars sine soloopptredener.

Vi hadde gledet oss voldsomt til å møte vårt publikum i sommer og synes dette er fryktelig trist, men vi er i hvert fall sikre på å komme sterkt tilbake i forbindelse med vår nye plateutgivelse til høsten. Når det gjelder alle festivalene så er det bare en ting å si: NESTE SOMMER.

Mer enn noen gang HJERTELIG hilsen deLillos.»

Det var TV 2 som første meldte om saken.

Bandets manager Carsten Jøssund, sier til TV 2 at Lars Lillo-Stenberg vil bli frisk igjen.

- Det skjedde for et par dager siden. Han er i god form, og det kommer til å gå bra.

Til Dagbladet sier Jøssund at ingen knyttet til bandet vil kommentere den triste nyheten ut over det som er publisert på Facebook, men forteller at alle konserter fram til 13. august trolig vil bli avlyst.

LES OGSÅ: Atle Pettersen satser i utlandet