- Lars fikk meg til å spille igjen

Trine Rein takker kjendiskjæresten for at hun fortsatte med musikken.

TAKKER KJÆRESTEN: Programleder og villmarkseventyrer Lars Monsen er vant til å trosse de fleste hindringer. Trine Rein mener det er oppmuntringen fra den barske samboeren som er årsaken til at hun nå har gjenopptatt platekarrieren.  Foto: NRK
TAKKER KJÆRESTEN: Programleder og villmarkseventyrer Lars Monsen er vant til å trosse de fleste hindringer. Trine Rein mener det er oppmuntringen fra den barske samboeren som er årsaken til at hun nå har gjenopptatt platekarrieren. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den norske artisten Trine Rein (41), som nå er aktuell med juleplata «Julegaven», har vært temmelig opptatt den siste tiden.

Også i fjor slapp hun nemlig plate, albumet «Seeds Of Joy», som var hennes første albumutgivelse på hele 12 år. Sangeren og låtskriveren opplevde nemlig å møte veggen etter massiv suksess på starten av 1990-tallet.

Så hvorfor disse plutselige, hyppige utgivelsene? Overfor Lokalavisen Groruddalen innrømmer sangeren at det var kjendiskjæresten, villmarkshelten Lars Monsen (48), som fikk henne til å satse på musikken igjen.
 
- Samboeren min, Lars Monsen, fikk overtalt meg til å spille inn musikk igjen. Han har støttet meg hele veien, avslører hun overfor lokalavisen.

Og nå håper den selvsikre 41-åringen på at juleplata hennes kan komme til å skape nye juletradisjoner, ved at noen av låtene blir faste stemningsskapere i norske hjem.

- Jeg tror alle som driver med musikk ønsker å lage såkalte «klassikere» og det gjelder selvsagt også meg, forteller hun til lokalavisen.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ønsket å dø da jeg mistet stemmen   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer