Lars Berger: - Det var Linda som sjekket opp meg

Den tidligere skiskytteren traff blink da han møtte kona for halvannet år siden.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I april i år bestemte langrennsløper og skiskytter Lars Berger (36) seg for å legge opp.

En som har vært god å ha i forbindelse med den tøffe avgjørelsen, er selvsagt kona Linda (31). De to giftet seg i starten av mai, etter et drøyt år som kjærester.

- Vi traff hverandre ute på Lillehammer i påsken i fjor, og det var vel Linda som sjekket opp meg, tror jeg, minnes Lars Berger overfor Her og Nå i dag.

Han og kona omtaler møtet som kjærlighet ved første blikk, og det tok kun fire måneder før Lars gikk ned på kne og fridde.

At det sporty paret i dag er lykkelig gift, er nok i stor grad Lindas fortjeneste:

- Hun og en venninne spurte om det var plass ved bordet til meg og en kamerat, det var det selvfølgelig. Så innledet hun samtalen med å spørre om vi skulle gå Birken sammen. Hun synes nok jeg var litt «slækk» da jeg svarte at jeg ikke hadde gått den før, legger Berger til om ekteparets første møte overfor Her og Nå.

Saken fortsetter under bildet.

Nervøs frier

Og da bryllupet stod i Gudbrandsdalen 2. mai i år, strålte selvsagt paret av lykke. Se og Hør var til stede under den romantiske vielsen - og bryllupsmiddagen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer