Lars Berger: - Det var Linda som sjekket opp meg

Den tidligere skiskytteren traff blink da han møtte kona for halvannet år siden.

Publisert

SEOGHØR.NO: I april i år bestemte langrennsløper og skiskytter Lars Berger (36) seg for å legge opp.

En som har vært god å ha i forbindelse med den tøffe avgjørelsen, er selvsagt kona Linda (31). De to giftet seg i starten av mai, etter et drøyt år som kjærester.

- Vi traff hverandre ute på Lillehammer i påsken i fjor, og det var vel Linda som sjekket opp meg, tror jeg, minnes Lars Berger overfor Her og Nå i dag.

Han og kona omtaler møtet som kjærlighet ved første blikk, og det tok kun fire måneder før Lars gikk ned på kne og fridde.

At det sporty paret i dag er lykkelig gift, er nok i stor grad Lindas fortjeneste:

- Hun og en venninne spurte om det var plass ved bordet til meg og en kamerat, det var det selvfølgelig. Så innledet hun samtalen med å spørre om vi skulle gå Birken sammen. Hun synes nok jeg var litt «slækk» da jeg svarte at jeg ikke hadde gått den før, legger Berger til om ekteparets første møte overfor Her og Nå.

Saken fortsetter under bildet.

SKISTJERNE: Lars Berger på toppen av seierspallen etter 10 km sprint i Hochfilzen i Østerrike under verdenscupen i 2013. Frankrikes Martin Fourcade (t.v) kom på annenplass, men Ole Einar Bjørndalen tok tredjeplassen.  Foto: Ap
SKISTJERNE: Lars Berger på toppen av seierspallen etter 10 km sprint i Hochfilzen i Østerrike under verdenscupen i 2013. Frankrikes Martin Fourcade (t.v) kom på annenplass, men Ole Einar Bjørndalen tok tredjeplassen. Foto: Ap Vis mer

Nervøs frier

Og da bryllupet stod i Gudbrandsdalen 2. mai i år, strålte selvsagt paret av lykke. Se og Hør var til stede under den romantiske vielsen - og bryllupsmiddagen.

- Jeg likte deg med en gang. Humøret ditt, ærligheten, DE øynene og den kjempenette figuren. Jeg elsker deg! erklærte Lars Berger i bryllupstalen til Linda.

Brudeparet ble smidd i hymens lenker under ett år etter forlovelsen sin. I etterkant har Lars, som er broren til tidligere skiskytter Tora Berger (34), røpet at frieriet var svært nervepirrende.

- Jeg var så nervøs at jeg nesten ikke husker hva hun svarte. Men jeg tolket reaksjonen hennes som et «ja», har Lars Berger fortalt til Se og Hør.

I dag er Lars Berger landslagstrener for syns- og bevegelseshemmede i skiskyting og langrenn. Denne høsten har han også vært å se i TV 2-serien «Best av de beste».

SUPERDUO: I dag er begge pensjonert fra skisporet, men under VM i skiskyting i 2005 var Lars og Tora Berger verdens beste skiskyttersøsken. Foto: NTB scanpix
SUPERDUO: I dag er begge pensjonert fra skisporet, men under VM i skiskyting i 2005 var Lars og Tora Berger verdens beste skiskyttersøsken. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: - Vi ble igjen på Malta da TV 2 reiste hjem

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer