- Lars bar meg ned fra Snøhetta

Den utslitte «Ingen grenser»-deltageren Liv Tone Lind tror ikke hun hadde klart en dag til med TV-innspilling.

FIKK HJELP: Liv Tone Lind sier til Dagbladet at hun måtte ha hjelp fra programleder Lars Monsen til å komme ned fra Snøhetta etter at siste episode av «Ingen grenser» var innspilt. Foto: NRK
FIKK HJELP: Liv Tone Lind sier til Dagbladet at hun måtte ha hjelp fra programleder Lars Monsen til å komme ned fra Snøhetta etter at siste episode av «Ingen grenser» var innspilt. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Da Liv Tone Lind i søndagens episode av NRK-serien «Ingen grenser» nådde fram til fjellet Snøhetta, var 38-åringen ifølge Dagbladet så utslitt at hun måtte få hjelp til å komme seg ned igjen.

- Turen stoppa der oppe for min del. Jeg var så sliten at jeg klarte ikke å gå ett skritt til. Lars Monsen tok meg på ryggen og bar meg ned igjen, sier Liv Tone - som på grunn av sykdommen dysmeli er født uten bein, venstre arm og med avstivet albue i høyre arm - til avisen.

Da hun kom hjem sov hun i 12 timer i tre-fire dager før hun begynte å komme tilbake i vanlig døgnrytme. Liv Tone fikk også smertestillende mot en en småbetennelse i armene, fordi kroppen var utslitt.

- Jeg var dønn sliten og hadde ikke klart en dag til. Vi hadde arbeidsøkter på opp mot 12 timer om dagen. Jeg har aldri gått så mye i voksen alder, sier Liv Tone.


Etter at hun har kommet til hektene har Liv Tone begynt på et nytt prosjekt. Til høsten skal hun nemlig gifte seg med sin kjæreste Jahn Håkon (36).

- Jeg har drømt om å gifte meg helt siden jeg var liten. Hvem gjør ikke det? Det blir kirkebryllup i høst, og jeg har begynt å tenke på kjolen,  sa hun søndag til Dagbladet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har vært redd for å bli alene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer