Larry King legger opp etter 25 år

- Det er på tide å henge opp bukseselene.

GARVET INTERVJUER: Larry King har igjennom 25 år intervjuet de fleste av USAs største kjendiser. Her har han besøk av Paris Hilton i det første intervjuet etter at hun var i fengsel. Foto: AP
GARVET INTERVJUER: Larry King har igjennom 25 år intervjuet de fleste av USAs største kjendiser. Her har han besøk av Paris Hilton i det første intervjuet etter at hun var i fengsel. Foto: AP Vis mer
SEHER.NO:  Etter 25 år som en av USAs mest populære TV-intervjuere er det slutt på moroa for CNN-profilen Larry King (76) og hans program «Larry King Live».

Tirsdag kveld la han ut følgende melding på sin Twitter-side «Kunngjøring i natt: Jeg legger ned showet mitt denne høsten, men fortsetter på CNN.»

I en annen melding skrev han ifølge nettsiden TMZ.com «Det er på tide å henge opp bukseselene».

Larry King har i løpet av sin lange karriere intervjuet de fleste av USAs største kjendiser, i tillegg til amerikanere og internasjonale personer som har preget nyhetsbildet.

Ifølge TMZ har det lenge versert rykter om at Kings program ville bli lagt ned på grunn av lave seertall, men TV-stjernen insisterer på at han selv står bak avgjørelsen om å gi seg.

Han skal nå ha signalisert at han vil jobbe med TV-dokumentarer og intervjuer med sportsprofiler.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Innrømmet dop-bruk hos Larry King