- Lårene mine disser og har cellulitter

Men den sexy TV-stjernen vet hvordan å takle kroppen sin.

<strong>FLOTT:</strong> Kim Kardashian har en misunnelsesverdig bikinikropp. Likevel mener hun at lårene hennes ikke er faste nok - og avslører at hun visstnok har cellulitter. Foto: All Over Press
FLOTT: Kim Kardashian har en misunnelsesverdig bikinikropp. Likevel mener hun at lårene hennes ikke er faste nok - og avslører at hun visstnok har cellulitter. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den amerikanske sosietets- og realitykjendisen Kim Kardashian (30) har en formfull og sexy figur mange vil misunne henne. Men skjønnheten er ikke sen med å innrømme at kroppen hennes altså ikke er perfekt.

- Når jeg er i Los Angeles trener jeg hver dag. Men jeg kan godt innrømme det: Jeg synes at lårene mine disser, og jeg har cellulitter, forteller hun ifølge FemaleFirst.

Uansett hvor mye hun trener blir hun ikke helt kvitt cellulittene. Hun innrømmer at hun til tider er usikker på kroppen sin, men ikke usikker nok til å la være å spise godt.

- Jeg elsker jo å spise! Spesielt søtsaker. Men på dager der jeg trenger ekstra motivasjon, tenker jeg bare «bikini, bikini, bikini», sier hun i et intervju med Self Magazine ifølge FemaleFirst.

For vakre Kardashian merker at trening gir resultater, selv om cellulittkrigen kanskje er tapt. Både hennes formfulle bakende og lår har godt av treningen, og hun er spesielt fornøyd med hvor veldefinerte armer hun har fått.

Men 30-åringen, som gjerne legger ut lettkledde bilder av seg selv på Twitter eller sprader i bikini på offentlige strender, mener at kroppen hennes godt kunne sett bedre ut. Dette takler hun ved å fremheve den kroppsdelen hun er mest fornøyd med.

-Siden jeg har en smal midje, men svær rumpe og tynne bein, fungerer belter bra for meg, sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg er ikke for tynn  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer