Lar seg ikke skremme av nakenmisbruk

- Hvis noen vil legge bildene av meg ut på mørke nettsteder, så tenker jeg at «det er mye rart folk tenner på», sier John Brungot . Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: John Brungot har blitt en av Norges mest populære komikere, etter at han ble fast medlem i «Torsdag kveld fra Nydalen» på TV 2.

35-åringen har blant annet fått mye oppmerksomhet for sine mange sketsjer hvor han kaster klærne og viser seg naken foran publikum.

Også på TV 2s høstlansering i Bergen i august, trådte Brungot til med en «rumpesmell» på scenen.

I høstens sesong, som har premiere i kveld, blir det imidlertid ingen nakenscener, ifølge moromannen.

- I år skal jeg ikke vise så mye som en navel. Det tror jeg alle er glade for. De som vil se meg naken får gå inn på YouTube, sier han og ler.

Flere norske kvinnelige skuespillere og artister, som «Varg Veum»-skuespiller Lene Nystrøm, har opplevet at bilder fra nakenscener de har stilt opp i, har blitt misbrukt på internett.

Brungot sier han ikke er redd for at bildene av hans nakne kropp skal havne på avveie.

- Hvis noen vil legge bildene av meg ut på mørke nettsteder, så tenker jeg at «det er mye rart folk tenner på», sier Jon Brungot. Jeg er ikke refdd for det, sier han med et smil.

«Torsdag kveld fra Nydalen» ser du på TV 2 torsdag kl. 21.40. Finn dine favorittprogram i Seoghør.nos TV-guide!


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: En rumpesmell får jeg tåle

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer