Hilaria Baldwin viser frem babymagen igjen:

Lar seg ikke skremme av babymage-kritikken

Alec Baldwins gravide kone deler gladelig bilder fra svangerskapet sitt.

VISER MAGEN SIN: Hilaria Baldwin har flere ganger måttet tåle kritikk for de lettkledde gravidbildene hun legger ut på Instagram - men den blivende firebarnsmoren lar seg ikke stoppe. Foto: Skjermdump, Instagram
VISER MAGEN SIN: Hilaria Baldwin har flere ganger måttet tåle kritikk for de lettkledde gravidbildene hun legger ut på Instagram - men den blivende firebarnsmoren lar seg ikke stoppe. Foto: Skjermdump, Instagram Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I november kunne Hilaria Baldwin (34), kona til Hollywood-stjernen Alec Baldwin (59), avsløre at paret venter sitt fjerde barn sammen.

De siste månedene har 34-åringen, som jobber som yogainstruktør, dokumentert svangerskapet sitt flittig på Instagram.

Nettstedet People har omtalt flere av bildene Hilaria har delt av babymagen sin, blant annet et der datteren Carmen Gabriela (4) dekorerer den voksende magen med hjerteformede klistremerker.

- Hallo, tredje trimester! Carmen pynter på lillebroren sin, skriver Hilaria til det søte bildet, og legger til:

- Hver eneste gang jeg gjør dette, synes jeg det er helt utrolig hvor elastisk menneskekroppen kan være. Det er tøft, og jeg blir sliten (særlig med tre på utsiden), men jeg føler meg så heldig som har fått oppleve dette i livet mitt. Jeg sier alltid til folk at kroppene deres er i stand til så mye, og med riktig pleie og drivstoff, kan man virkelig føle seg bra og sterk tvers igjennom.

Saken fortsetter nedenfor.

Vekket harme

Det koselige bildet av Hilaria, datteren og babymagen, har i skrivende stund fått nesten 24 000 likerklikk, mens over 400 kommentarer har strømmet inn under bildet.

En rekke av Hilaria Baldwins følgere har lagt igjen rosende og positive kommentarer til bildet, og flere mener at hun er en inspirasjonskilde.

I januar delte hun imidlertid et annet bilde av babymagen sin, som fikk enkelte til å reagere.

På det bildet viste hun nemlig frem magen sin fra siden, iført BH og morgenkåpe, men uten truser.

Saken fortsetter nedenfor.

- Wow, du er en person som virkelig ønsker at barna dine skal synes du er vemmelig når de vokser opp. De kan ikke respektere en «mamma» som deler nakenbilder offentlig!! mente en av følgerne hennes.

En annen mente at magen hennes derimot så veldig liten ut med tanke på at hun var seks måneder på vei.

Fokuserer på helse

Etter alt å dømme bryr ikke Hilaria Baldwin, som giftet seg med Alec i 2012, seg nevneverdig om kritikken enkelte av følgerne hennes retter mot henne - heldigvis.

I teksten til det nevnte bildet, velger hun å fokusere på at trening og sunt kosthold kan gjøre både svangerskapet, fødselen og tiden etterpå lettere for henne.

Samtidig påpeker 34-åringen også at hun ikke har noen problemer med både vektøkning og cellulitter, og understreker at kroppen trenger både hvile og fett for å bære frem et friskt barn.

Det bør også nevnes at dette langt fra er første gang Hilaria Baldwin er blitt gjenstand for kritikk i sosiale medier.

Saken fortsetter under bildet.

FIN FAMILIE: Alec og Hilaria Baldwin sammen med to av sine tre barn, Carmen og Leo Baldwin, på Halloween i New York i fjor høst. Foto: Splash News/ NTB scanpix
FIN FAMILIE: Alec og Hilaria Baldwin sammen med to av sine tre barn, Carmen og Leo Baldwin, på Halloween i New York i fjor høst. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

Instagram-storm

Da hun og «30 Rock»-stjernen ventet sitt andre barn sammen i 2015, valgte Hilaria også å vise frem babymagen sin i undertøyet på Instagram.

Da reagerte tilsynelatende flere av Instagram-følgerne til Hilaria svært sterkt på at den gravide, men spreke yogalæreren viste frem graviditeten sin på denne måten.

Etter at hun la ut magebildet, måtte hun nemlig forsvare det hardnakket i flere Instagram-innlegg.

- Hvis du ikke vil se magen min vokse, ikke følg meg, ettersom det vil komme flere bilder og jeg ikke ønsker noe negativitet. Jeg vil aldri vise mer enn man ville sett om jeg hadde på meg en bikini på stranda, skrev hun blant annet i et innlegg den gang.

KOM MED DATTEREN: Alec Baldwin på Emmy-utdelingen med datteren Ireland i 2013.Vis mer Vis mer Vis mer

Slo tilbake mot «mammapolitiet»

Og som travel småbarnsmor - og sprek yogainstruktør - har Hilaria Baldwin også blitt godt kjent med det såkalte «mammapolitiet», som kommer med både kritikk av og råd om morsrollen.

I 2016 fikk Hilaria tyn for måten hun bar sønnen Rafael i bæresele på, ettersom enkelte mente at sønnen hang for lavt på brystet hennes.

34-åringen brydde seg imidlertid ikke om kritikken, og slo hardt tilbake i et innlegg på Instagram:

- Hvis én person til forteller meg hvordan jeg skal bruke bæreselen... Jeg bruker den i «puppehøyde» for å kunne amme mens jeg går. Dekke seg til med et teppe, finne frem puppen, vipps, så er jeg en mamma i farta, forklarte Hilaria i innlegget.

LES OGSÅ: Gravid igjen ett år etter sin tredje fødsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer