Jennifer Garner:

- Lar ikke barna møte Bens nye flamme

Jennifer Garner er ikke klar for at barna skal bli introdusert for eksmannen Ben Afflecks nye flamme.

IKKE KLAR: Jennifer Garner mener angivelig at det er for tidlig for barna å møte farens nye kjæreste, Ana de Armas. Foto: NTB scanpix
IKKE KLAR: Jennifer Garner mener angivelig at det er for tidlig for barna å møte farens nye kjæreste, Ana de Armas. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I over en måned har det florert med bilder i kjendispressen av Ben Affleck (47) og skuespiller Ana de Armas (31), som skal ha funnet tonen. Romanseryktene oppsto da duoen ble observert i Havanna på Cuba - i Armas' eget hjemland, i starten av mars. Kort tid etter ble de også sett omfavne hverandre i Costa Rica.

Men det stoppet derimot ikke der. Også etter at turtelduene returnerte til USA har de blitt sett sammen en rekke ganger, og det er ikke lenger tvil om hvorvidt paret er forelsket eller ei.

- Ben og Ana er lykkelige sammen og er offisielt sammen, uttalte en kilde til Us Weekly for to uker siden.

Ben har tidligere vært gift med Jennifer Garner (47), som han deler barna Violet (14), Seraphina (11) og Samuel (8) med. Ekskona er imidlertid ikke klar for at Affleck skal introdusere barna for sin nye kjæreste.

- Ikke klar

En kilde har nemlig fortalt til Us Weekly at Garner ikke ønsker at barna skal få møte Afflecks nye flamme før det føles riktig. Kilden kan også røpe at dette er noe eksmannen har full forståelse for.

- Han sa han vil jobbe med Jennifer for å forberede barna på å møte Ana, har kilden uttalt til magasinet.

At Garner holder tilbake er kanskje ikke så rart, med tanke på at forholdet er nokså ferskt. Afflecks tidligere forhold etter ekteskapet med 47-åringen har heller ikke vart evig.

Likevel har det snart gått et halvår siden Affleck og Armas først møttes. De ble nemlig introdusert for hverandre på settet til filmen «Deep Water», der de begge har en rolle. Da duoen fortsatt ble observert sammen flere uker etter endt innspilling, begynte romanseryktene naturligvis å spre seg - og nå er de altså et par.

AVSLØRT: Ben Affleck gjorde fint lite for å skjule følelsene sine for Ana de Armas da paret gikk tur på stranden i Costa Rica i mars. Foto: NTB scanpix
AVSLØRT: Ben Affleck gjorde fint lite for å skjule følelsene sine for Ana de Armas da paret gikk tur på stranden i Costa Rica i mars. Foto: NTB scanpix Vis mer

Selv om Garner er reservert, skal hun visstnok godta eksmannens nye forhold. Det fortalte en kilde til Us Weekly i midten av mars.

- Jen har gått helt videre fra Ben på det romantiske plan og ser på ham som en venn. Hun synes han er en god far for barna deres og hun respekterer ham, ble magasinet fortalt.

Alkoholproblemer

Affleck var gift med Jennifer Garner i 13 år, før skilsmissen var endelig i 2018. På tidspunktet hadde likevel paret meldt at ekteskapet var over tre år tidligere.

Grunnen til at de ikke ferdigstilte skilsmissen før i 2018 skal ha vært at de jobbet med å få ekteskapet til å fungere igjen.

Likevel datet de andre før de offisielt ble skilt.

Høsten 2018 ble det nemlig kjent at Garner hadde datet den seks år yngre forretningsmannen John Miller i et halvt år. Siden den gang har paret holdt en svært lav profil, og har kun blitt observert sammen et par ganger.

FORNØYD: Ben Affleck fikk mye oppmerksomhet da han tatoverte hele ryggen sin. Hos «Ellen DeGeneres Show» snakker han om endelig om den. Video: TV3 Vis mer

Samme høst ble det også kjent at 47-åringen hadde kjørt Affleck til rehab, da han på tidspunktet slet med alkoholproblemer. I et intervju med New York Times i februar kunne han fortelle hvordan alkoholen påvirket ekteskapet, og at han angrer på skilsmissen.

- Mitt livs største anger er skilsmissen, fortalte trebarnsfaren i intervjuet, og la til:

- Det som skjedde var at jeg startet å drikke mer og mer etter at ekteskapet falt sammen. Dette var 2015-2016. Drikkingen min skapte åpenbart enda mer ekteskapsproblemer.

Siden den gang har han derimot forsøkt å ta seg sammen, og var i en lang periode koblet til tv-produsenten Lindsay Shookus (39). Forholdet endte derimot i april i fjor, etter at paret hadde vært av-og-på en stund.

LES OGSÅ: - Han vil være en del av verden igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer