- Lar det være plass til den voksende magen

Natalie Portman viste stolt fram babymagen for fotografene...

VOKSER: Men Portman synes det er uheldig at graviditeten stjeler fokuset fra filmene hennes. Foto: Stella Pictures
VOKSER: Men Portman synes det er uheldig at graviditeten stjeler fokuset fra filmene hennes. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Like før nyttår kom den gledelige nyheten om at Natalie Portman (29) venter barn med forloveden Benjamin Millepied.

Nå, halvannen måned senere, har hun allerede fått en ganske så stor babymage.

Da Portman viste seg fram for fotografene under en pressekonferanse i forkant av Oscar-utdelingen, hadde hun på seg en blå kjole som viste den voksende magen.

Med Oscar snart i vente, er selvsagt det store spørsmålet hva alle kommer til å ha på seg under utdelingen. Dette gjelder spesielt Portman som er gravid.

Men skuespilleren mener selv det er synd at klærne stjeler oppmerksomheten fra det som foregår på lerretet.

- Nå handler det egentlig bare om å la det være plass til den voksende magen, men det er egentlig overraskende at det er det som det blir snakket om istedenfor filmene nå, dessverre. Hva jeg har på meg, sier hun ifølge nettstedet FitPerez.com.

Nettstedet er likevel svært spent på hva «Black Swan»-stjernen velger som antrekk til utdelingen, som avholdes 27. februar.

«Vi kan ikke vente med å se hva hun velger å gå med».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:  - Jeg ble mobbet hele tiden