Lar alle se sex-videoen?

Britney Spears vurderer ifølge Sky å gi bort den mye omtalte sex-videoen med henne og eks-mannen.

POPULÆR: Kevin kunne tjent rundt 35 millioner kroner på salget av den mye omtalte sex-videoen ... Foto: AP/Scanpix
POPULÆR: Kevin kunne tjent rundt 35 millioner kroner på salget av den mye omtalte sex-videoen ... Foto: AP/Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: - Brit fant ut at hun skulle slå jævelen på målstreken, akkurat som da hun ga bort bilder av Jayden James, forteller en venn av Britney Spears' familie, Nyla Price.

LES OGSÅ: Kevin kostet henne dyrt!

Hun snakker om at popstjernen Britney har et så sterkt ønske om at eks-mannen Kevin Federline ikke skal tjene en eneste krone på den mye omtalte sex-videoen, at hun vurderer å gi den ut helt gratis, skrives det på Sky Showbiz' nettsider. Også Aftonbladet og Daily Star siterer nå Britneys venninne på den oppsiktsvekkende nyheten.

- Hun vurderer seriøst å gi bort den fire timer lange videoen, hevder en kilde til Canada E.

Det var under et besøk på Nylas populære restaurant at Britney fortalte at hun skulle begynne med å legge ut et lite klipp fra videoen på nettsamfunnet MySpace.

SE HER: Britney tok barna hjem til mamma ...

- Ingenting! Ingenting er det det uærlige dyret av en mann får hvis han prøver å selge videoen, ler Price ...


David Hans Schimdt ble beryktet etter at han sto bak markedsføringen av Paris Hiltons sexvideo "One Night In Paris". Schmidt har nå blitt kontaktet av en ukjent mann som hevder at han har en kopi av Britneys sexvideo. Prislappen er astronomiske 650 millioner kroner!


- Britney gir den helle bort. Da får hun ingenting, men halvparten av ingenting er ingenting. Og det er hva Kevin fortjener sier Nyla Price. Hun påstår at videoen ikke er fire timer lang, men 45 minutter.


- Sånn er det bestandig; de overdriver lengden, sier hun megetsigende...


Ifølge New York Daily News kunne Kevin tjent gode penger på salget;

- Hvis han sitter på filmene, er det snakk om store saker. Han kan tjene rundt 35 millioner på salget, skriver avisa. Og - hvis han har nakenbilder, er det snakk om mye, mye mer ...


Hva tror du? Har virkelig Britney lyst til å komme Kevin i forkjøpet? Stem til høyre.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer