Angelina Jolie:

Lånte mammas gamle kjole

Angelina tok med barna på rød løper.

STOR FAMILIE: Angelina Jolie med fem av sine seks barn på filmpremiere. Fra venstre: Maddox, Vivienne, Angelina, Zahara, Shiloh og Knox. Foto: Valerie Macon / AFP / NTB
STOR FAMILIE: Angelina Jolie med fem av sine seks barn på filmpremiere. Fra venstre: Maddox, Vivienne, Angelina, Zahara, Shiloh og Knox. Foto: Valerie Macon / AFP / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag kveld var det duket for premiere av «Eternals» i Los Angeles. I filmen spiller Hollywood-stjernen Angelina Jolie (46) en av hovedrollene - den fiktive karakteren Thena.

I den anledning troppet superstjernen opp på den røde løperen, og hun ankom ikke alene. Med seg hadde hun nemlig fem av sine totalt seks barn. Den eneste som holdt seg hjemme for kvelden var 17 år gamle Pax.

PREMIERE: Angelina Jolie på premieren for sin siste film «Eternals». Foto: Jordan Strauss / AP / NTB
PREMIERE: Angelina Jolie på premieren for sin siste film «Eternals». Foto: Jordan Strauss / AP / NTB Vis mer

Dermed sto skuespilleren sammen med Maddox (20), Zahara (16), Shiloh (15), Vivienne (13) og Knox (13) og poserte for fotografene.

Angelina rocket en stroppeløs brun kjole med en slags hakepynt for anledningen. Barna hadde også tatt på seg finstasen. Både Maddox og Knox valgte svarte dresser, mens Vivienne og Shiloh koordinerte med moren sin i nøytrale kjoler.

STJERNEFAMILIE: Angelina og barna hadde fått på seg finstasen på den røde løperen. Fra venstre: Maddox, Vivienne, Angelina, Knox, Shiloh og Zahara. Foto: Jordan Strauss AP / NTB
STJERNEFAMILIE: Angelina og barna hadde fått på seg finstasen på den røde løperen. Fra venstre: Maddox, Vivienne, Angelina, Knox, Shiloh og Zahara. Foto: Jordan Strauss AP / NTB Vis mer

Den som imidlertid skilte seg ut, var 16 år gamle Zahara. Hun var ikledd en sølvkjole i gulvlengde, en kjole som flere kan dra kjensel på. Den er nemlig mistenkelig lik Elie Saab Couture-kjolen Angelina selv bar på Oscar-utdelingen i 2014.

2014: Angelina Jolie i en kjole fra Elie Saab Couture under Oscar-utdelingen i 2014. Foto: Stewart Cook / REX / NTB
2014: Angelina Jolie i en kjole fra Elie Saab Couture under Oscar-utdelingen i 2014. Foto: Stewart Cook / REX / NTB Vis mer

På middag med popstjerne

I begynnelsen av juli fikk Hollywood-stjernen massiv oppmerksomhet etter at hun ble koblet til artist The Weeknd (31), eller Abel Makkonen Tesfaye som han egentlig heter.

Kort tid senere stilnet romanseryktene rundt dem, men for en måneds tid siden fikk de imidlertid nytt liv, etter at duoen ifølge blant andre The Sun skal ha tilbrakt ytterligere tid sammen.

Ifølge den britiske tabloidavisen ble de to stjernene observert sammen på middag på den italienske restauranten Giorgio Baldi i Santa Monica.

Duoen skal ha vært sammen i to og en halv time i en privat avdeling på restauranten, og mens Jolie skal ha ankommet middagen alene, skal de ifølge avisen ha dratt derfra sammen.

Verken skuespilleren eller artisten har foreløpig uttalt seg om middagen, ei heller om det var en date eller bare som venner.

REAGERER: «The Weeknd» sin opptreden i «Super bowl» har skapt reaksjoner. Vis mer

Felles interesser

Da de først ble koblet til hverandre i sommer, hadde de vært på den samme italienske restauranten. Ifølge kilder skal de den gang ikke ha hatt noe hastverk.

- Duoen tilbrakte timer på restauranten før de dro hver for seg for å unngå mistanke, sa en kilde til E! News.

Videre kom det frem at de to kan ha funnet tonen over deres felles kjærlighet for Etiopia. Mens artistens foreldre er etiopiske, har Jolie adoptert datteren Zahara derfra.

The Weeknd skal også ha donert en million dollar, over 8,6 millioner norske kroner, i forbindelse med spenningen i Tigray-regionen.

SVARER PÅ ROMANSERYKTENE: «Skal vi danse»-partnerne Royane Harkati og Ole Thomas Hansen svarer på romanseryktene som har oppstått, og intervjuet tar en brå vending. Video: Rød Løper Vis mer

Det er med andre ord et land som interesserer de begge og vil dermed være et naturlig samtaleemne.

LES OGSÅ: «Hva har hun gjort med ansiktet sitt?»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer