UNDERTØYSDESIGNER: Den amerikanske popstjernen Britney Spears falt for undetøysmerket Changes filosofi om at undertøyet de designer er myntet på alle - uansett inntekt, kroppsstørrelse og hudfarge. I slutten av september kommer hun til Norge for å promotere undertøyskolleksjonen. Foto: Change
UNDERTØYSDESIGNER: Den amerikanske popstjernen Britney Spears falt for undetøysmerket Changes filosofi om at undertøyet de designer er myntet på alle - uansett inntekt, kroppsstørrelse og hudfarge. I slutten av september kommer hun til Norge for å promotere undertøyskolleksjonen. Foto: ChangeVis mer

Lanserer undertøyskolleksjon i Norge

Derfor kommer Britney.

SEOGHØR.NO: Norske Britney-fans klappet i hendene da det denne uken ble kjent at popstjernen Britney Spears (32) senere denne måneden ankommer Norge.

Det var 90-tallsstjernen selv som bekreftet nyheten på sin Twitter-profil, hvor hun mandag formiddag tvitret:

«Vender snuta mot Europa senere denne måneden også, for å promotere kolleksjonen over dammen. London, Polen, Tyskland, Danmark og Norge...».

Men det er ikke for å holde konsert at den populære artisten kommer til Norge - det er nemlig for å promotere sitt nye undertøyssamarbeid, avslører administrerende direktør Beate Higley i undertøyskjeden Change of Scandinavia Norge, i en pressemelding:

DRONNINGEN AV POP: Mange trodde nok Britney Spears kom til Norge for å holde konsert, men i slutten av september kommer hun derimot for å promotere sitt nye undertøyssamarbeid med Change. Her fra en konsert i Las Vegas i sommer. Foto: All Over Press
DRONNINGEN AV POP: Mange trodde nok Britney Spears kom til Norge for å holde konsert, men i slutten av september kommer hun derimot for å promotere sitt nye undertøyssamarbeid med Change. Her fra en konsert i Las Vegas i sommer. Foto: All Over Press Vis mer

- Det er stor stas å få Britney Spears med på laget og det er veldig hyggelig at hun har lyst å komme til Norge. Det er første gang på ti år at Britney Spears kommer til Norge.

Britney Spears selv er stolt av sin nye kolleksjon:

- Hver kvinne bør føle seg selvsikker og vakker i alt hun har på seg. Min visjon med undertøyet er å designe et undertøy som er sexy, luksuriøst og komfortabelt, sier hun i pressemeldingen.

Undertøysmerket «The Intimate Britney Spears» vil lanseres i Change-butikkene i Norge 26. september klokken 15.

Sist gang «Oops!... I Did It Again» besøkte Norge var i 2004, da hun holdt konsert i Oslo Spektrum 10. mai.

- Selv om Britney Spears ikke holder konsert i Norge denne gangen, blir det mulig for heldige Change-medlemmer å være med på lanseringen hennes i Oslo, sier Beate Higley i Change Norge i pressemeldingen.

LES OGSÅ: Sandra Lyng debuterte som modell for Sloggi