Trives i sengen: Eva Mendes er tilbake i sengeverden og lanserer eget sengetøy. Men dette bildet er hentet fra reklamefilmen til Calvin Kleins nye parfyme.
Trives i sengen: Eva Mendes er tilbake i sengeverden og lanserer eget sengetøy. Men dette bildet er hentet fra reklamefilmen til Calvin Kleins nye parfyme.Vis mer

Lanserer sengetøyslinje

Eva Mendes inntar Macy's.

SEHER.NO: Det er ingen tvil om at Eva Mendes (34) har mange fans ute i den store verden.

Men det finnes ingen større fan enn hennes egen bestemor!

Den vakre Mendes var ifølge Hellomagazine i Miami i helgen for å lansere sin latino-inspirerte sengetøyslinje, kalt Vida.

Sengetøyet skal selges eksklusivt i kjeden Macy's, og er designet av henne selv i samarbeid med businesspartneren George Augusto.

- Vida handler om enkel luksus - fargene, stoffene, teksturene som jeg elsker har blitt levende på en stilig, komfortabel og rimelig måte. Jeg er entusiastisk over å få jobbe med ett av de sterkeste navnene innen detaljhandelindustrien og å kunne se min lidenskap for design komme til live, uttalte Mendes tidligere denne måneden.

Og blant alle fansene som dukket opp for lanseringen lørdag, var det tydelig hvem som sto skuespilleren og modellen nærmest - hennes stilige bestemor Carissa. Og de to stilte velvillig opp for kameraene.

Familie har alltid vært viktig for Eva. Til tross for at karrieren gir henne mulighet til å reise både land og strand, har hun likevel innrømmet at hun aller best liker seg hjemme hos mamma.

- Familien min elsker det jeg gjør og de er svært beskyttende. Jeg kunne ikke bedt om en mer støttende gjeng.

Nylig kunne vi se den cubansk-amerikanske brunetten elegant slange seg i lakenene for Calvin Kleins nye parfyme Secret Obsession.

Da ble filmen sensurert av U.S TV Networks fordi den angivelig skulle være for dristig.

Men Eva selv mente at filmen var smakfull, og at problemet lå i at Amerika har et problem med nakenhet. 

Så nå gjenstår å se hvordan reklamefilmene for hennes egen Vida kommer til å se ut...

Har du et kjendistips? Tips oss her! 

LES OGSÅ: En meget heftig roadtrip