Langt unna gladiatorformen

Filmstjernen er knapt til å kjenne igjen...

<strong>I TOPPFORM:</strong> Slik så Russell Crowe ut i filmen «Gladiatoren» fra 2001. Senere vant han Oscar for sin rolle som soldaten  Foto: Stella Pictures
I TOPPFORM: Slik så Russell Crowe ut i filmen «Gladiatoren» fra 2001. Senere vant han Oscar for sin rolle som soldaten Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Hollywood-stjernen Russell Crowe (46) har i action-filmer som «Gladiatoren», «Robin Hood» og «Cinderella Man» imponert med sin topptrente fysikk, men nå er skuespilleren knapt til å kjenne igjen.

Under en cricketmatch til inntekt for veldedighet, dukket Crowe opp i en polo-skjorte, som avslørte at han i det siste har fått flere ekstra kilo på overkroppen...

Det er ikke kjent om de nye kiloene er i forbindelse med en kommende filmrolle, men det er ikke første gangen Russell Crowe sliter med vekten.

I 2009 måtte han legge seg i hardtrening fordi regissør Ridley Scott mente han var for tykk for hovedrollen i «Robin Hood».

- Ridley Scott er den eneste som kan få Russell Crowe til å slanke seg, skrev avisen Daily Mail.

Etter å ha fullført innspillingen, skal Crowe ha opprettholdt treningen, men nå tyder de nye bildene på at han har falt tilbake til gamle synder.

Skuespilleren - som er gift med sin kone gjennom sju år, Danielle Spencer, har foreløpig ikke kommentert de nye bildene.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Stormet ut fra studio

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer