GULLRUTEN: - Dette er vel Norges største samling av folk som blir tomme i blikket om ikke samtalen handler om dem selv, sier Anne-Kat. Hærland om "Gullruten". Her fra den røde løperen i Bergen. Foto: Anders Myhren / Seher.no
GULLRUTEN: - Dette er vel Norges største samling av folk som blir tomme i blikket om ikke samtalen handler om dem selv, sier Anne-Kat. Hærland om "Gullruten". Her fra den røde løperen i Bergen. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

- Langt mellom meg og Dorthe

Anne-Kat. Hærland om munnhuggeriet med TV-kjendisen. Se video!

Se video fra "Gullruten"-løperen nederst i saken!

SEHER.NO: Lørdag kveld gikk TV-bransjens kjendisspekkede prisutdeling «Gullruten» av stabelen fra Grieghallen i Bergen.

Blant de nominerte var komiker Anne Kat. Hærland, som tidligere har harsellert heftig med «Gullruten»-programleder Dorthe Skappel i sitt sceneshow «Tatt av vinen».

I sceneshowet fra 2008 uttalte humordronningen at «Vi trenger ikke en som er slankere enn Dorthe Skappel, vi trenger en som er smartere», noe som fikk «Gullruten»-
programlederen til å svare at «Anne-Kat. er tjukk i huet» under et intervju med magasinet HENNE.

Da Seher.no møter Anne-Kat. Hærland på den røde løperen i forkant av «Gullruten» mener hun at det tidligere munnhuggeriet ikke vil by på problemer under TV-showet.
 
- Nei, står ikke hun på scenen, da? Jeg sitter jo i salen. Det er lang buffer mellom oss. Det er bare tull. Det er tøysing. Jeg er komiker, det er det jeg lever av, sier Anne-Kat. Hærland til Seher.no.

Anne-Kat. var nominert i prisen for beste kvinnelige programleder, men måtte se seg slått av NRK-kollega Anne Lindmo. Likevel gikk ikke komikeren tomhendt hjem fra prisshowet, hun mener nemlig at kjendisene på «Gullruten» gir henne masse inspirasjon.
 
- Dette er vel Norges største samling av folk som blir helt tomme i blikket om ikke samtalen handler om dem selv, så det er interessant. Som komiker tror jeg at jeg får masse nye ideer, sier Anne-Kat. til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Det er bra du sa det, Maria
 
Se video fra "Gullruten"-løperen her:


[obj:media:8585]