Eva Longoria:

- Langt bak mål

Åpner seg om presset.

BAK KAMERA: Eva Longoria er vanligvis foran kameraet, men nå har hun tatt på seg en ny rolle. Foto: JM HAEDRICH / SIPA / Shutterstock / NTB
BAK KAMERA: Eva Longoria er vanligvis foran kameraet, men nå har hun tatt på seg en ny rolle. Foto: JM HAEDRICH / SIPA / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I disse dager pågår den tradisjonsrike filmfestivalen i Cannes, og flere kjente ansikt har tatt turen til den franske kystbyen for anledningen.

En som dukket opp på festivalen er «Frustrerte Fruer»-skuespilleren Eva Longoria (48), som debuterer som filmregissør med filmen «Flamin' Hot».

Longoria legger ikke skjul på at hun føler på et press som kvinnelig, latinamerikansk filmregissør, ifølge NBC News.

Serien «The Last of Us» har blitt den mest sette serien på HBO Max, men det er ikke bare selve serien som har havnet på «alles» lepper. Video: Rød Løper Vis mer

- Vi får ikke slike muligheter ofte, sier Longoria.

Ifølge NCB New handler «Flamin' Hot» om en vaktmester hos en potetgullfabrikk som ender opp med å finne opp et av USAs mest solgte potetgull «Flamin' Hot Cheetos».

- Problemet er at hvis filmen gjør det dårlig, kommer folk til å si «latinamerikanske historier funker ikke» eller «kvinnelige regissører funker».

Videre understreker 48-åringen at «hvite menn kan lage filmer med et budsjett på 200 millioner dollar, feile og likevel få en ny mulighet».

Linni Meister gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og svarte kryptisk på romanseryktene med den internasjonale superstjernen. Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

- Det er problemet. Jeg får én sjanse og må jobbe dobbelt så hardt, dobbelt så fort og halvparten så dyrt.

Longoria hevder at det at Hollywood-bransjen utvikler seg bare er en illusjon.

- Virkeligheten er at vi fortsatt er langt bak mål når det gjelder lik representasjon for alle.

LES OGSÅ: - Gråter meg selv i søvn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer