Langrennstjernen mistet broren

- Den norske OL-troppens tanker og medfølelse går til Astrid Uhrenholdt Jacobsen og hennes familie.

I SORG: Astrid Uhrenholdt Jacobsen har mistet broren sin. Hun blir nå tatt vare på av den norske OL-troppen i Sotsji. Bildet er fra en pressekonferanse i 2011.
 Foto: FameFlynet
I SORG: Astrid Uhrenholdt Jacobsen har mistet broren sin. Hun blir nå tatt vare på av den norske OL-troppen i Sotsji. Bildet er fra en pressekonferanse i 2011. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Fredag døde Astrid Uhrenholdt Jacobsens (27) bror uventet, melder Dagbladet.no.

- Fredag mistet langrennsløperen Astrid Uhrenholdt Jacobsen plutselig og uventet sin gode bror og treningskamerat. Langrennstroppen har vært samlet i anledning dødsfallet, og ivaretar Uhrenholdt Jacobsen i en krevende situasjon. Astrid Uhrenholdt Jacobsen ønsker at lagvenninnene skal ha fokus på lørdagens konkurranse, skriver pressesjef i Norges Skiforbund Halvor Lea i en pressemelding, ifølge nettstedet.

- Den norske OL-troppens tanker og medfølelse går til Astrid Uhrenholdt Jacobsen og hennes familie.

Uhrenholdt Jacobsen er i den norske OL-troppen i Sotsji, men er ikke tatt ut til åpningsdistansen 15 kilometer skibytte lørdag.

Astrid debuterte i OL i 2010 og kom på 7. plass i den klassiske sprinten.

LES OGSÅ: 400 sørgende tok farvel med Hollywood-stjernen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer