FÅR HJELP: Skistjernen Heidi Weng innrømmer overfor Dagbladet at kjæresten hjelper henne med treningen. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
FÅR HJELP: Skistjernen Heidi Weng innrømmer overfor Dagbladet at kjæresten hjelper henne med treningen. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

Heidi Weng:

Langrennsstjernen får hjelp av kjæresten

Romantikk og trening lar seg forene for langrennsstjernen. 

(Seoghør.no): Skiløper Heidi Weng (25) har gjort det svært bra denne sesongen, med seieren i Tour de Ski, som det foreløpige høydepunktet.

Det hersker liten tvil om at 25-åringen fra Ytre Enebakk har bemerket seg som en av landets største idrettshelter.

Lange dager med trening står som grunnmur for mye av suksessen hennes. Hun har imidlertid ikke klart det alene. I dagens utgave av Dagbladet forteller hun at hun ofte får hjelp av kjæresten, som hun roser overfor avisen.

- En ekstra motivasjon

Det var i sommer at det ble kjent at Heidi hadde falt for reality-profilen Kjetil Aanonsen Nygaard (24). Han har tidligere vært med i NRK-suksessen «Anno», og sa til Agderposten at de to traff hverandre gjennom tilfeldigheter.

NUSS VED MÅLSTREKEN: Kjetil og Heidi kysset til ved målstreken etter jaktstarten i monsterbakken under Tour de Ski den 8. januar i Italia.  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
NUSS VED MÅLSTREKEN: Kjetil og Heidi kysset til ved målstreken etter jaktstarten i monsterbakken under Tour de Ski den 8. januar i Italia.  Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer

På Instagram deler Kjetil ofte bilder av de to turtelduene, og det hersker liten tvil om at forholdet dem i mellom er godt. Det er ikke bare privat de er der for hverandre. Kjetil hjelper også stjernekjæresten sin med treningen.

Han avslører til Dagbladet at 25-åringen ikke er ei jente som liker å tape.

- Jeg har matchet henne på farten. På en 100 meters spurt klarer jeg å holde følge med henne, sier han til avisen.

Kjetil hjelper Heidi med å utvikle spurtegenskapene gjennom flere hurtighetsdrag sammen. Han mener han kanskje har noe av æren for kjærestens suverene skisesong.

- Hun blir forbannet på meg når jeg slår henne og får ekstra motivasjon av det. Det hadde vært gøy om det var en del av suksessoppskriften. Jeg tror hun får et ekstra gir av det, røper han til avisen.

Tour de Ski-stjernen mener at Kjetil definitivt er på hennes nivå.

- Det gir en ekstra motivasjon, i hvert fall når jeg er en del bak på hurtighetsdrag. Jeg er flinkere til å spurte på et oppløp når jeg er stiv og alle er slitne. Det passer meg bedre, sier Weng.

Skrev flørtende

Weng var tidligere kjæreste med skiløper Emil Iversen (25). De to gikk fra hverandre i 2015.

I sommer ble turtelduene Heidi og Kjetil observert under «Lysebotn Opp» der Weng deltok. Ifølge Agderposten var Nygaard, som er fra Froland utenfor Arendal, blant dem som heiet Weng opp fjellsiden.

Nygaard skrev også i flørtende ordelag om Weng på Instagram:

«Fornøyd med fangsten, største på rundt 56kg og 163cm lang. Type ukjent, men veldig pen og god», med bilde av de to sammen på fisketur.

LES OGSÅ: - Kroppen min sa stopp