FIKK NOK: Cara Delevingne har vært i rampelyset i mange år, og har flere ganger vært utsatt for lite hensynsfulle paparazzifotografer. Foto: Xposure
FIKK NOK: Cara Delevingne har vært i rampelyset i mange år, og har flere ganger vært utsatt for lite hensynsfulle paparazzifotografer. Foto: XposureVis mer

Langet ut mot paparazziene

- Ikke få meg til å føle meg som et dyr i fangenskap, sier skuespiller Cara Delevingne.

LYKKELIGERE OMSTENDIGHETER: Cara har skrytt av sin flotte kjæreste, den ni år eldre artisten Annie Clarke, i flere intervjuet. Her er paret på gåtur i New York – uten agressive fotografer i nærheten. Foto: Splash News
LYKKELIGERE OMSTENDIGHETER: Cara har skrytt av sin flotte kjæreste, den ni år eldre artisten Annie Clarke, i flere intervjuet. Her er paret på gåtur i New York – uten agressive fotografer i nærheten. Foto: Splash News Vis mer

SEOGHØR.NO: Cara Delevingne (23) startet karrieren allerede som tiåring, da hun dukket opp i italienske Vogue.

Siden den gang har skjønnheten jobbet med de største designerne i verden, blitt skuespiller og funnet lykken med musiker Annie Clarke (32) – bedre kjent under artistnavnet St. Vincent.

Delevingne har altså levd brorparten av livet sitt i rampelyset, og har måttet finne seg i å bli forfulgt av paparazzi hvor enn hun går.

Nå har hun omsider fått nok.

Under et besøk til Italia denne uken, ble det som skulle ha vært en hyggelig tur ødelagt av innpåslitne fotografer.

«Til dere i Milano! Jeg dekker bare ansiktet til når dere er frekke mot meg. Vær så snill å ikke få meg til å føle meg som et dyr i fangenskap», twitret Cara onsdag kveld.

Saken fortsetter under bildet.


Da en av hennes nesten fire millioner følgere påpekte at karrieren hennes er basert på at hun er en offentlig figur, hadde 23-åringen følgende svar:

«Jeg vet det og jeg aksepterer det. Det er en del av jobben min, men det bør være en grense. Ingen skal måtte føle seg slik jeg gjør når sånt skjer».


Ikke forberedt på berømmelsen

Da Seoghør.no møtte superstjernen i USA i sommer, la hun ikke skjul på at hun har ønsket å bli filmstjerne helt siden hun var barn.

- Jeg har drømt om å være skuespiller siden jeg var fem år gammel. Jeg elsket å få folk til å le eller gråte, og å skape en reaksjon.

Se hele intervjuet med Cara her:


Delevingne har gjort enorm suksess som modell, men hun innrømmer at ambisjonene om å bli skuespiller har vært langt viktigere for henne.

Men det betyr ikke at den vakre briten ikke er takknemlig; flere ganger har hun måttet klype seg i armen når hun har vært ute på en eksklusiv fotoshoot.


- Modellyrket valgte meg, og det har vært en utrolig reise. Men det sjokkerte meg, fordi jeg ikke hadde noen forventninger om at noe sånt skulle skje, har hun tidligere uttalt til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Følte seg mobbet av programledere

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.