Lindsay Lohan:

Langet ut mot Miley og Codys romanse

- Når du innser at du mislyktes og tar til takke med noe dårligere.

SLANG MED LEPPA: I fjor datet lillesøsteren til Lindsay Lohan den australske artisten Cody Simpson, som nå er sammen med Miley Cyrus. Foto: NTB Scanpix/Screenshot Instagram
SLANG MED LEPPA: I fjor datet lillesøsteren til Lindsay Lohan den australske artisten Cody Simpson, som nå er sammen med Miley Cyrus. Foto: NTB Scanpix/Screenshot Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har gått fort i svingene på kjærlighetsfronten til Miley Cyrus (26) etter at det i august ble kjent at hun og Liam Hemsworth (29) skulle skilles - kun åtte måneder etter bryllupet.

Først innledet hun en het romanse med Kaitlynn Carter (30), og etter at de to brøt med hverandre i september, har hun den siste måneden blitt koblet til artisten Cody Simpson (22).

Duoen har blitt observert sammen på flere dater, TMZ har publisert en kyssevideo av dem, og de har selv postet en rekke bilder av hverandre på Instagram.

Nå kan det virke som om ikke alle er like begeistret over den gryende romansen.

Slettet innlegget

Mandag tok nemlig skandalestjernen Lindsay Lohan (33) til Instagram og slang med leppa om forholdet - i et innlegg som hun kort tid etter fjernet, melder People.

I fjor var nemlig Cody kjæreste med Lindsays lillesøster, Ali Lohan (25), og mye kan tyde på at bruddet ikke var av det pene slaget.

- Når du innser at du mislyktes og tar til takke med noe dårligere. Familie er alt. Du vant «The Masked Singer» (et australsk talentshow red.anm.), men tapte fremtiden, lød teksten, ifølge nettstedet.

Det slettede innlegget sirkulerer fremdeles på nettet ettersom flere har tatt screenshot av posten - som også viste et bilde av Simpson og Ali side om side.

Cody Simpson vant nylig den australske sangkonkurransen «The Masked Singer», hvor Lindsay Lohan var en av dommerne. Mandag ble finalen sendt på tv, og også her kan vi se at stemningen mellom Lohan og Simpson er anstrengt, ifølge People.

Da «On My Mind»-stjernen entret scenen skjult bak et heldekkende Robot-kostyme, uttalte nemlig Lindsay:

- Hvis det er deg Cody, så har vi mye å snakke sammen om, men dette er ikke riktig arena, lo hun, og la til:

- Jeg kjøpte møbler til huset ditt i Venice, og de vil jeg ha tilbake.

Saken fortsetter nedenfor.

Fra ris til ros

Ikke lenge etter at Lohan hadde postet «drittslengingen», slettet hun som nevnt innlegget, for så å poste et nytt. Og denne gangen hadde pipa plutselig en helt annen låt.

I sin ny post var hun nemlig langt vennligere, og hun gikk så langt som å gratulere Simpson med seieren i tv-programmet.

- Woohoo!!! Jeg fikk rett! Bra jobbet, Cody Simpson! For en morsom tid og for noen fantastiske minner vi alle har fra dette showet. Gratulerer til alle sammen, skrev hun, før hun tagget Ali Lohan og la til:

- Legg problemene bak deg søster!!!

LES OGSÅ: Sjokk-realitydeltaker flytter til Norge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer