P!nk:

Langet ut mot bikinibilder av influenser (14)

Artisten får svar på tiltale.

KRITIKK AV BARNEINFLUENSER: P!nk liker dårlig at unge jenter deler lettkledde bilder. Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / NTB
KRITIKK AV BARNEINFLUENSER: P!nk liker dårlig at unge jenter deler lettkledde bilder. Foto: Matt Baron / Shutterstock Editorial / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Tidligere denne uken delte superstjerne P!nk (41), eller Alecia Beth Moore som hun egentlig heter, et svært kritisk innlegg på Twitter.

Den erfarne artisten gikk hardt ut mot det hun mener er barn som blir utnyttet av foreldre i sosiale medier, og navnga særlig Piper Rockelle, som nylig fylte 14 år.

Rochkelle har 4,8 millioner følgere på Instagram, og det er særlig ett innlegg med bikinibilder P!nk reagerer på.

Artisten Pink har ved flere anledninger tatt til motmæle mot nett-troll. Men hør kommentaren som fikk henne til å gråte. Video: The Ellen DeGeneres Show/Viaplay. Vis mer

«Ikke ok»

«Hvor mange barn som Piper Rockelle blir utnyttet av foreldrene sine? Og på hvilket tidspunkt skal resten av oss si «det er ikke ok at en 13-åring poserer i bikini når MOREN hennes tar bildene», skrev hun mandag.

Flere har reagert på innlegget. Noen mener artisten er på ville veier, og at bildene ikke er uanstendige.

«Hei P!nk, du vet at vi er i 2021, ikke sant? Alle kan kle seg i det de vil, heldigvis i Latin-Amerika går toåringer i bikini uten å bli utnyttet. Hvis du seksualiserer det har du et problem», svarer en følger.

Andre igjen er enige med 41-åringen, og uttrykker bekymring over at foreldre bidrar til at lettkledde bilder av barn ligger tilgjengelige på nett.

«Dette har gått for langt. Foreldre som vil bli rike på grunn av barneutnytting gjennom sosiale medier er helt skrudd», skriver en.

INSPIRERE: I episode 4 av «Eit Feitt liv» møter Ronny Brede Aase influenser Sonja Johnsen som prøver å inspirere andre til å være fornøyd med seg selv. Video: NRK Vis mer

Svarer P!nk

Også Rockelle har fått med seg innlegget til popstjernen. Influenseren forteller til kjendisnettstedet TMZ at hun ikke kjenner seg igjen i kritikken.

- Det første jeg vil at alle skal vite er at moren min ikke får meg til å gjøre noe. Det er helt motsatt, jeg er et barn med en drøm og moren min er fantastisk nok til å hjelpe meg med å leve den, sier hun.

Videre sier 14-åringen følgende:

- Jeg tror ikke P!nk har sett en eneste av YouTube-videoene mine, fordi hvis hun hadde gjort det hadde hun bare sett meg og vennene mine ha det gøy og være oss selv. Innholdet vi lager er ting alle kan se på, sier hun.

GRAVID: Modellen Belle Lucia fikk hets i kommentarfeltet på Instagram etter at hun la ut et bikinibilde av seg selv, seks måneder på vei i graviditeten. Vis mer

Rockehelle sier til slutt at hun ikke ser noe seksuelt ved at en 14-åring går i bikini om sommeren.

- Jeg vet det er barn som blir utnyttet og det er et virkelig problem, men jeg er ikke en av dem.

Moren hennes har ikke uttalt seg i saken.

LES OGSÅ: - Jeg er besatt av regler

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer