Langeren hans kobles til 100 dødsfall

Philip Seymour Hoffmans langer blir nå jaktet på av politiet.

SLITEN: Philip Seymour Hoffman så sliten og ustelt ut da han deltok på Sundance filmfestival i Utah i midten av januar.  Foto: Splash News/ All Over Press
SLITEN: Philip Seymour Hoffman så sliten og ustelt ut da han deltok på Sundance filmfestival i Utah i midten av januar. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Politiet er i full gang med etterforskningen rundt Oscar-vinner og «Capote»-stjernen Philip Seymour Hoffmans dødsfall.

Ifølge New York Post fant politiet 70 poser med heroin og 20 brukte sprøyter i skuespillerens leilighet.

To av posene mistenker politiet å være spritet opp med fentanyl, et opiat som blir brukt av kreftpasienter. Nå pågår jakten på hans to mistenkte narkolangere i New York.

- En mail har blitt sendt ut til alle sjefer med spørsmål om noen har kommet over denne typen av narkotika. De prøver å finne kilden, sier en kilder til New York Post.

De sjokkerende nye opplysningene viser at den kritikerroste skuespilleren, som søndag ble funnet død på sitt eget baderomsgulv med en sprøyte i armen, hadde et mye større rusproblem enn først antatt.

Det bekreftes også av hans tidligere samboer og mor til hans tre barn, Mimi O’Donnell.

- Han virket ruset når jeg traff han rundt klokken to på lørdag ettermiddag, sier Mimi.

O’Donnell forteller også at han virket påvirket når hun pratet med han på telefonen senere samme kveld.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.