Langeren hans kobles til 100 dødsfall

Philip Seymour Hoffmans langer blir nå jaktet på av politiet.

SLITEN: Philip Seymour Hoffman så sliten og ustelt ut da han deltok på Sundance filmfestival i Utah i midten av januar.  Foto: Splash News/ All Over Press
SLITEN: Philip Seymour Hoffman så sliten og ustelt ut da han deltok på Sundance filmfestival i Utah i midten av januar. Foto: Splash News/ All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Politiet er i full gang med etterforskningen rundt Oscar-vinner og «Capote»-stjernen Philip Seymour Hoffmans dødsfall.

Ifølge New York Post fant politiet 70 poser med heroin og 20 brukte sprøyter i skuespillerens leilighet.

To av posene mistenker politiet å være spritet opp med fentanyl, et opiat som blir brukt av kreftpasienter. Nå pågår jakten på hans to mistenkte narkolangere i New York.

- En mail har blitt sendt ut til alle sjefer med spørsmål om noen har kommet over denne typen av narkotika. De prøver å finne kilden, sier en kilder til New York Post.

De sjokkerende nye opplysningene viser at den kritikerroste skuespilleren, som søndag ble funnet død på sitt eget baderomsgulv med en sprøyte i armen, hadde et mye større rusproblem enn først antatt.

STOLT FAMILIEFAR: Philip Seymour Hoffman etterlater seg tre barn. Foto: GSNY / Splash News/ All Over Press
STOLT FAMILIEFAR: Philip Seymour Hoffman etterlater seg tre barn. Foto: GSNY / Splash News/ All Over Press Vis mer

Det bekreftes også av hans tidligere samboer og mor til hans tre barn, Mimi O’Donnell.

- Han virket ruset når jeg traff han rundt klokken to på lørdag ettermiddag, sier Mimi.

O’Donnell forteller også at han virket påvirket når hun pratet med han på telefonen senere samme kveld.

Dagen etter ble Hoffman funnet død av manusforfatteren David Bar Katz og skuespillerens assistent Isabelle Wing-Davey.

O’Donnell hadde bedt de gå innom filmstjernens leilighet da Hoffman ikke hadde møtt opp for å hente sine tre barn. I leiligheten fant etterforskerene flere narkotikabeholdere merket med skriften «Ace of Spades» og «Ace of Hearts».

En kilde forteller at navnet på posen kan gi etterforskerene det de trenger i jakten på narkolangeren.

- Stort sett hver gang vi kommer over narkotiske stoffer med et eget navn, ligger det navnet allerede inne i vårt system. På den måten kan etterforskerene se hvor det samme stoffet selges, forteller kilden.

FILMSTJERNE: Philip Seymour Hoffman var best kjent for rollen som Truman Capote i filmen «Capote». Rollen sikret han også en Oscar. Foto: Stella Pictures
FILMSTJERNE: Philip Seymour Hoffman var best kjent for rollen som Truman Capote i filmen «Capote». Rollen sikret han også en Oscar. Foto: Stella Pictures Vis mer

De nevnte navnene var vanlige for flere år siden, men har ifølge CNN ikke vært å oppdrive i New York siden 2008. Det livsfarlige innholdet har blitt koblet til mer enn 100 dødsfall i USA.

Nå etterforsker politiet om Hoffman døde etter å ha fått i seg denne typen av narkotika. Fox News melder en mann har stått frem og fortalt at han på lørdag kveld så filmstjernen kjøpe narkotika.

Til etterforskerene sa øyenvitne at han hadde sett en «meget svett» Hoffman ta ut en stor sum med penger og gi de til to menn som bar på en veske.

Politiet håper nå å kunne identifisere de to mennene ved hjelp av overvåkningskamera utenfor banken.

LES OGSÅ:   De trøblete månedene før dødsfallet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer