Larsa Pippen:

Langer ut om Kardashian-familien

Den tidligere bestevenninnen til Kim Kardashian fyrer løs mot reality-familien.

BRØT KONTAKTEN: De tidligere bestevenninnene Kim Kardashian West og Larsa Pippen sluttet plutselig å følge hverandre på sosiale medier. Nå forteller Pippen hvorfor. Video: Hollywood Raw Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kardashian-klanen er kjent for sine dramatiske intriger og anspente relasjoner, noe man har fått se gjennom realityserien deres «Keeping Up With the Kardashians». Det kan likevel se ut til at ikke alt blir fanget opp på kamera og vist i det populære realityprogrammet.

Nå har nemlig Kim Kardashians (40) eks-bestevenn Larsa Pippen (46) snakket ut om sitt forhold til familien - og hun drar Kanye West (43) og Tristan Thompson (29) inn i det hele, ifølge Us Weekly.

- Hjernevasket

Pippen, kjent fra realityprogrammet «Real Housewives of Miami», hevder nemlig i den nyeste episoden av podkasten «Hollywood Raw» at Kanye West er årsaken til at vennskapet med Kim Kardashian raknet.

Hun mener at rapperen skal ha «hjernevasket familien», og frarådet Kim å opprettholde vennskapet med Pippen.

En kilde sier derimot til Us Weekly at Kardashian-klanen anser den tidligere familievennen som en som «har behov for oppmerksomhet». Dette på bakgrunn av at Pippens uttalelser kommer lang tid etter at hendelsene skal ha funnet sted.

- Den eneste oppmerksomheten hun fikk var fra å være Kim's bestevenn og fra å være med i realitypogrammet («Keeping Up With the Kardashians» journ.anm.), forteller kilden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer