Larsa Pippen:

Langer ut om Kardashian-familien

Den tidligere bestevenninnen til Kim Kardashian fyrer løs mot reality-familien.

BRØT KONTAKTEN: De tidligere bestevenninnene Kim Kardashian West og Larsa Pippen sluttet plutselig å følge hverandre på sosiale medier. Nå forteller Pippen hvorfor. Video: Hollywood Raw Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kardashian-klanen er kjent for sine dramatiske intriger og anspente relasjoner, noe man har fått se gjennom realityserien deres «Keeping Up With the Kardashians». Det kan likevel se ut til at ikke alt blir fanget opp på kamera og vist i det populære realityprogrammet.

Nå har nemlig Kim Kardashians (40) eks-bestevenn Larsa Pippen (46) snakket ut om sitt forhold til familien - og hun drar Kanye West (43) og Tristan Thompson (29) inn i det hele, ifølge Us Weekly.

SLUTT: Realityserien «Keeping Up with the Kardashians» går mot slutten. Her er noen av høydepunktene fra programmet. Video: Hayu (TV 2 Sumo) / Rød Løper Vis mer

- Hjernevasket

Pippen, kjent fra realityprogrammet «Real Housewives of Miami», hevder nemlig i den nyeste episoden av podkasten «Hollywood Raw» at Kanye West er årsaken til at vennskapet med Kim Kardashian raknet.

Hun mener at rapperen skal ha «hjernevasket familien», og frarådet Kim å opprettholde vennskapet med Pippen.

En kilde sier derimot til Us Weekly at Kardashian-klanen anser den tidligere familievennen som en som «har behov for oppmerksomhet». Dette på bakgrunn av at Pippens uttalelser kommer lang tid etter at hendelsene skal ha funnet sted.

- Den eneste oppmerksomheten hun fikk var fra å være Kim's bestevenn og fra å være med i realitypogrammet («Keeping Up With the Kardashians» journ.anm.), forteller kilden.

PARIS-EPISODEN: I 2016 ble Kim Kardashian Wests verden snudd på hodet etter at hun ble ranet i leiligheten sin i Paris. Nå åpner hun opp om hva som skjedde. Video: Netflix Vis mer

Hevder hun datet Tristan

I den nevnte podkastepisoden kommer Pippen også med oppsiktsvekkende uttalelser i retning Tristan Thompson, som i flere år har hatt et turbulent forhold til den yngste Kardashian-søsteren Khloé (36).

Forholdet har inneholdt flere utroskap, og NBA-spilleren har uten tvil skapt overskrifter verden over. Tristan og Khloé gikk hver til sitt i februar i fjor, og har siden den gang jobbet med forholdet sitt.

Tidligere i høst skrev flere utenlandske medier, deriblant Cosmopolitan, at paret hadde funnet tilbake til hverandre.

I kjølvannet av den romantiske gjenforeningen kommer imidlertid Pippen med en oppsiktsvekkende uttalelse.

- Jeg og Tristan var en greie før Khloé kom inn i bildet. Før Khloé og noen av dem visste at han eksisterte. Jeg møtte han og fikk han til å komme til Los Angeles, hvor jeg tok han med til en fest Kim arrangerte. Jeg introduserte han for dem alle, sier hun i podkasten, ifølge Us Weekly.

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Mener det ikke stemmer

Videre hevder hun at Tristan og Khloé ble kjent bare ti dager senere, og at det aldri plaget henne stort at de to inngikk et forhold.

En kilde sier derimot til Us Weekly at dette overhodet ikke stemmer, og at Khloé og NBA-spilleren møttes gjennom en felles bekjent ved navn Brandon Jennings.

- Ingen husker at Khloé møtte Tristan før det eller at hun ble introdusert gjennom Larsa. Larsa datet aldri Tristan. De kan ha vært ute sammen med venner eller møttes utenom, men de datet ikke, sier kilden til nettstedet.

Fredag denne uken skriver derimot flere medier, deriblant The Sun, at Khloé har sluttet å følge Tristan på Instagram. Det er usikkert hva som er bakgrunnen for det, og om dette kan ha noe å gjøre med Pippens avsløring.

Sluttet å følge hverandre

Det var etter at Pippen og eks-bestevennen Kim Kardashian sluttet å følge hverandre på Instagram tidligere i år, at fansen begynte å spekulere på om vennskapet hadde kommet til veis ende.

Selv om Pippen i den nevnte podkasten legger skylden på Kim's ektemann, ble det nylig hevdet at det hører mer til sannheten enn som så.

«DRITTKJERRING»: Kourtney og Kim Kardashian flyr på hverandre i sesongens første episode av «Keeping Up with the Kardashians». Video: Hayu, sendes på TV 2 Sumo Vis mer

- For Kim's mentale helse, ønsket hun å minske det som dukket opp i Instagram-feeden hennes. Det er mange hun er venner med selv om hun ikke følger dem i sosiale medier, fortalte en kilde nylig til Us Weekly.

Pippen er som nevnt kjent fra «Real Housewives of Miami», men har i en årrekke figurert som en nær venn av Kardashian-familien i «Keeping Up With the Kardashians».

LES OGSÅ: - Dette er ekte kjærlighet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer