LANGER UT: Tone Damli Aaberges evne til å posere får gjennomgå av TV 2-programleder Line Victoria Husby. Foto: linevictoria.mobilblogg.no
LANGER UT: Tone Damli Aaberges evne til å posere får gjennomgå av TV 2-programleder Line Victoria Husby. Foto: linevictoria.mobilblogg.noVis mer

Langer ut mot Tone og Samsaya

TV 2s "Frokostquiz"-vertinne Line Victoria Husby slår til igjen...

SEHER.NO: Frokostquiz-programleder Line Victoria Husby er kjent for å lange ut i hytt og pine i bloggen sin.

Mens hun tidligere har omtalt Ungkaren-kjendisen Stig Kjos som like karismatisk som et vaffeljern, er det nå MGP-finalist Tone Damli Aaberge som får unngjelde.

Etter Spellemannprisen og den påfølgende kjendisfesten i januar, skriver hun følgende under tittelen "Hva har Tone Damli Aaberge i rompa?".

"Det mest spennende med disse festene er selvsagt hvem som blir mest drita, hvem som ligger med hvem på nachspielet, og hva kjendisene har på seg."

- Skyflet opp i rompa
Deretter tar Husby på seg oppgaven som motepoliti, og blogger om Tones poseringsevner:

"Hvis vi lurte på hvor det ble av hennes faste tilbehør (kjæresten Simen Wardenær) på dette bildet, så er jeg helt overbevist om at han er skyflet oppi rompa til vår vakre Toneglade jente fra Sogndal. Det ser hvertfall slik ut på bildet!"

Og under et bilde av Samsaya, skriver hun dette:

"..Hvis jeg lager sexy-blikket mitt, så tar det all fokus fra utringningen min som er så langt nede at tampongsnora mi syns..."

Dette er ikke første gang Husby har blogget om Tone Damli Aaberge.

"Tone Damli Aaberget er delvis uskyldig i puppebilde-spredningen for noen måneder siden. Men faen da, Tone? Trodde du virkelig at Aya Napa var utlandet der ingen kjenner deg?" skrev Line Victoria etter at toppløsbilder av artisten kom på avveie i 2006.

- Dette har jeg ingen kommentar til, sier Damli Aaberges midlertidige manager David Eriksen til Seher.no.

Det har ikke lykkes Seher.no å komme i kontakt med Samsaya.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Her blir Tone forvandlet til MGP-stjerne