Lisa Vanderpump:

Langer ut mot tidligere realitykolleger

Lisa Vanderpump nekter å legge ned stridsøksen mot «Real Housewives of Beverly Hills»-profilene.

NEKTER: Lisa Vanderpump sluttet i «Real Housewives of Beverly Hills» etter en evig strid med kollegene. Over to år etter er hun fremdeles ikke på talefot med flere. Foto: Bauer-Griffin/ Splash News/ NTB
NEKTER: Lisa Vanderpump sluttet i «Real Housewives of Beverly Hills» etter en evig strid med kollegene. Over to år etter er hun fremdeles ikke på talefot med flere. Foto: Bauer-Griffin/ Splash News/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lisa Vanderpump (60) har opp gjennom årene gjort seg bemerket innen realityverden, spesielt i seriene «Real Housewives of Beverly Hills» og «Vanderpump Rules».

Den London-fødte Hollywood-fruen var et fullstendig medlem av «Real Housewives»-casten fra seriens oppstart i 2010, og helt frem til hun kastet inn håndkleet i 2019. Etter ni sesonger med intriger og kompliserte uvennskap, hadde hun fått nok.

- Jeg hadde en fin tid i «Housewives», men å leve rundt negativitet i en tid i mitt liv hvor jeg trenger positivitet, gjorde at jeg bestemte at det var slutt, har hun tidligere uttalt til People.

Negativiteten hun refererte til var de andre kvinnene som figurerer i det populære programmet, deriblant Kyle Richards (52), Teddi Mellencamp (39), Dorit Kemsley (44), Lisa Rinna (57) og Erika Jayne (49).

Da Vanderpump nylig gjestet «Watch What Happens Live with Andy Cohen», hadde hun flere ting å si om de nevnte kvinnene - og det var ikke nødvendigvis positivt.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Kranglet om en hund

Før man går inn på uttalelsene, trenger man et lite innblikk i hva som faktisk er årsaken til at det i 2019 skar seg mellom Vanderpump og flere av de nevnte kvinnene.

I programmets niende sesong, og Vanderpumps siste, ble seerne nemlig vitne til det som skulle bli en stor konflikt mellom fruene, og alt kunne spores tilbake til en liten hund.

Kort fortalt adopterte realityprofilen Dorit Kemsley en hund fra Vanderpumps hundesenter. Men, fordi hunden hadde bitt barna og ektemannen, valgte hun å finne et nytt hjem til den. Heller ikke denne eieren ønsket hunden - som sendte den videre til et senter for hjemløse hunder - som igjen klarte å spore at hunden tilhørte Vanderpumps senter.

Vanderpump fikk naturligvis vite om dette, og pratet med Kemsley om det hele, og de skal ha hatt en god tone. Det var derimot frem til resten av kvinnene fikk nyss i situasjonen. I ettertid har det mildt sagt ballet på seg og ført til en langvarig konflikt.

Underveis i sesongen ble Vanderpump både anklaget for å lyve og for å iscenesette lekkasjen, som til slutt gjorde resten av kvinnene oppmerksomme på omplasseringen av hunden. Iscenesettelsen ble det hevdet at hun gjorde for å ta hevn på Kemsley - som i utgangspunktet ønsket at informasjonen om omplasseringen skulle forbli mellom seg og Vanderpump.

I etterkant har 60-åringen spesielt hatt en konflikt med ovennevnte Kemsley, men heller ikke vennskapet med Kyle Richards og resten av kvinnene har blitt helt som før.

SVINGER SEG: Skuespiller og reality-profil, Lisa Rinna, har begynt å danse på Instagram, og det er det ikke alle som setter pris på. Video: Lisa Rinna/ Rød Løper Vis mer

- Start med en unnskyldning

I den ovennevnte intervjuet med Andy Cohen blir Vanderpump spurt om hva stoda er mellom henne og Richards den dag i dag - eller rettere sagt: om hun ville startet en samtale med Richards om de satt fast i en heis sammen.

- Jeg ville sett etter en rømningsvei først, for så å kanskje spørre om jeg kunne stå på skuldrene hennes, svarte Vanderpump lattermildt, ifølge Us Weekly.

Med andre ord har hun fremdeles lite til overs for den tidligere venninnen.

- Hva skal man si? Det eneste som kan sies er … det må starte med en unnskyldning. Hvis noen kaller deg en løgner, synes ikke jeg det er greit, forklarte hun.

Kritiserer i fleng

Heller ikke Dorit Kemsley virker å få mye støtte fra sin tidligere realitykollega. På spørsmål fra Cohen om hva hun synes om at Kemsley nå kan kalle seg en restauranteier, svarer Vanderpump, som selv eier en rekke restauranter og barer sammen med ektemannen, følgende:

FEIL: Andy Cohen er på besøk i «the tonight show with jimmy fallon» og der forteller han hvordan men egentlig uttaler navnet til Khloé Kardashian. Video: NBC Vis mer

- Jeg tror nok ikke man egentlig kan kalle seg restauranteier når man bare lager en spisestue i et bakrom. Jeg mener det er vesentlig annerledes enn å drive en restaurant. Jeg håper det blir mer vellykket enn bikini-businessen hennes, uttaler hun.

Underveis kommenterte hun også den mye omtalte skilsmissen mellom Erika Jayne og eksmannen Tom Girardi (81). Vanderpump uttalte seg da om Jaynes pengebruk, som hun ikke synes godt om.

Vanderpump fikk også spørsmål rundt hvorvidt hun kunne dukke opp i serien igjen. 60-åringen utelukket det ikke, men understreket at det kun ville skje hvis de nevnte kvinnene ikke lenger deltok i programmet.

Hun har med andre ord mange høner å plukke med sine tidligere kolleger, og er ikke nådig i måten hun snakker om dem på - selv to år etter konflikten virkelig tok fyr.

LES OGSÅ: Nytt nederlag for Meghan og Harry

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer