<strong>LANGER UT:</strong> Snoop Dogg er kjent for å lange ut med kontroversielle uttalelser. Nå vil han lage en bedre talentkonkurranse enn The Voice på egenhånd. Foto: All Over Press
LANGER UT: Snoop Dogg er kjent for å lange ut med kontroversielle uttalelser. Nå vil han lage en bedre talentkonkurranse enn The Voice på egenhånd. Foto: All Over Press Vis mer

Langer ut mot «The Voice»

Snoop Dogg vil vise at han kan gjøre det bedre selv.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hip Hop-artisten Snoop Dogg (40) har lite til overs for talentkonkurransen «The Voice», der dommerne ikke får se artistene som synger.

- De skjønner ikke at du trenger mer enn en stemme for å bli en superstjerne. Du kan ha verdens beste stemme, men fortsatt være en kjedelig artist. Jeg kan ikke se at «The Voice» har fostret fram talent av kaliberet til Susan Boyle eller OneDirection, sier han til avisen Daily Star.

Den norske versjonen av «The Voice» ble sendt på TV 2, og viste seg å være en suksess.

Snoop er selv i gang med å utvikle sin egen talentkonkurranse, der han speider etter gode artister uten penger i de fattige strøkene han selv vokste opp i.

- Jeg er ute etter å inngå en avtale med et av TV-selskap, som kan gi meg en sjanse til å finne ghettoens beste artister, sier stjernen.

Dette er ikke første gang Snoop Dogg skaper bølger.

Under sitt Norgesbesøk i fjor lot han Dorthe Skappel vente i fire timer før et avtalt intervju.

Snoop, som egentlig heter Calvin Cordozar Broadus Junior, hadde blitt stoppet i narkotikakontrollen ved grensen.  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Cameron Diaz: - Jeg kjøpte dop av Snoop Dogg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer