Kim Cattrall og Sarah Jessica Parker fra «Sex og singelliv»:

Langer ut mot «Sex og singelliv»-kollegaen

- Hun kunne vært hyggeligere mot meg.

KRANGLER SÅ BUSTA FYKER: Kim Cattrall (nr to fra høyre) er ikke fornøyd med å ha blitt stemplet som diva og langer nå ut mot Sarah Jessica Parker (t.v.) etter at planene om en tredje «Sex og singelliv»-film ble skrinlagt. Her er de med kollegene Kristin Davis og Cynthia Nixon fra serien. Foto: NTB Scanpix.
KRANGLER SÅ BUSTA FYKER: Kim Cattrall (nr to fra høyre) er ikke fornøyd med å ha blitt stemplet som diva og langer nå ut mot Sarah Jessica Parker (t.v.) etter at planene om en tredje «Sex og singelliv»-film ble skrinlagt. Her er de med kollegene Kristin Davis og Cynthia Nixon fra serien. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): Forrige uke hevdet kilder nær Sarah Jessica Parker (52) at planene om en tredje «Sex og singelliv»-film har blitt skrinlagt på grunn av kostbare krav fra Kim Cattrall (61), som spiller rollefiguren Samantha.

Nå fyrer Kim Cattrall - som i september var gjest i NRK-programmet «Skavlan» - mot sin tidligere kollega.

Ifølge et intervju med ITV-programmet «Life Stories» hevder Kim at påstandene er feil.

Hun kritiserer også oppførselen til Sarah Jessica Parker, som var en av produsentene bak den planlagte filmen, ifølge Daily Mail.

TAKKER NEI: Kim Cattrall og Sarah Jessica Parker klemmer hverandre under innspillingen av den første «Sex og singelliv»-filmen i 2007. Foto: NTB Scanpix
TAKKER NEI: Kim Cattrall og Sarah Jessica Parker klemmer hverandre under innspillingen av den første «Sex og singelliv»-filmen i 2007. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har sagt nei til filmen i et over ett år på grunn av andre prosjekter. Derfor er det utrolig at jeg nå leser negative nyheter om meg selv og at jeg skal ha vært en diva.

- Det er derfor jeg nå slår tilbake mot folkene bak «Sex og singelliv», og spesielt Sarah Jessica Parker. Hun kunne vært hyggeligere.

- Handler ikke om penger

Cattrall hevder hun aldri har vært i nærheten av å si ja til den planlagte oppfølgeren og at hun selv har behandlet forespørslene med respekt.

- Dette handler ikke om penger, det handler ikke om spesielle scener. Det handler om å avslutte et kapittel i livet mitt og starte på et annet. Det skjer nå.

Sarah Jessica Parker har foreløpig ikke kommentert påstandene fra Kim.

KRANGLER: - Sarah Jessica Parker kunne vært hyggeligere mot meg, sier Kim Cattrall i et nytt intervju med ITV etter den siste tidens konflikt. Foto: NTB Scanpix
KRANGLER: - Sarah Jessica Parker kunne vært hyggeligere mot meg, sier Kim Cattrall i et nytt intervju med ITV etter den siste tidens konflikt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da Kim Cattrall ble intervjuet av Fredrik Skavlan i september avslørte hun at hun opprinnelig også takket nei til å spille rollen i TV-serien «Sex og singelliv», som ble en verdenssuksess.

- Du må gå 20 år tilbake i tid, og du må tenke på hva det betydde å være 40 år for 20 år siden, forklarer Cattrall, som var 41 år da hun fikk tilbud om rollen.

Hun forteller at på grunn av aldersdiskriminering, ikke bare fra andre men også fra seg selv, tenkte hun at hun ikke kom til å klare å spille Samantha.

- Fullstendig usant

- Jeg tror det var på grunn av samfunnet, som fortalte meg at når du er 40 må du roe deg ned, og spille mødre og tanter, eller lederen av et firma, sier hun og fortsetter:

- Det er disse rollene du kan spille, og ja det kan hende du har et sidesprang eller noe sånt, men det ville ikke være noe som var levedyktig som et forhold, som er fullstendig usant. Og særlig i dag, på grunn av karakterer som Samantha Jones. I dag ser vi på det å bli 40 som å akkurat ha kommet i gang, sa Cattrall.

Også Sarah Jessica Parker, som spilte rollen som Carrie Bradshaw i serien, holdt på å takke nei til rollen. Det kom frem i boka «Powerhouse: The Untold Story of Hollywood’s Creative Artists», skrevet av James Andrew Miller.

TAKKET NEI: Under kveldens «Skavlan» forteller skuespiller Kim Cattrall at hun i utgangspunktet nei til rollen som Samantha Jones i «Sex og singelliv». Video: NRK Vis mer

I et utdrag fra boka, gjenfortalt av The Hollywood Reporter, innrømmer Parker at hun først var motvillig til å ta rollen som siden gjorde henne til en av Hollywoods største stjerner.

- Jeg var ikke akkurat ivrig på nakenscenene og språkbruken i manuset, forklarer Parker i utdraget.

LES OGSÅ: - Jeg sa nei til å spille Samantha

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer