Langer ut mot Jay-Z for duett-nekt

- Han har ikke svart på noen av telefonene mine, sier en frustrert Paul Anka.

VENTER PÅ TELEFON: Paul Anka har ringt Jay-Z for å få ham med på sin kommende plate «Duets», men venter fremdeles på å bli oppringt av rapperen. Foto: All Over Press
VENTER PÅ TELEFON: Paul Anka har ringt Jay-Z for å få ham med på sin kommende plate «Duets», men venter fremdeles på å bli oppringt av rapperen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I år er artist Paul Anka (71) aktuell med albumet han har kalt «Duets», hvor han som navnet tilsier gjør musikalske samarbeid med artister som avdøde Michael Jackson, Dolly Parton (67) og Willie Nelson (79).

Nå langer han ut mot rapp-kongen Jay-Z (43) som han hevder ikke har svart på noen av henvendelsene hans vedrørende et musikalsk samarbeid dem i mellom.

- Jeg ville få han til å gjøre en rap med Michael Jackson. Jeg ringte han et par ganger, men han har totalt ignorert meg. Han har ikke ringt meg opp, og oppførselen er svært upassende. Jeg lånte ham tross alt rettighetene til å gjøre sin versjon av min «My Way»-tekst, sier en opprørt Anka til TMZ.

Anka refererer til Frank Sinatras verdensberømte slager, som han i sin tid skrev den engelske teksten til, og som Jay-Z samplet på albumet «The Blueprint 2: The Gift & The Curse» fra 2002. Rapperen kalte låta «I Did it My Way».

Men ifølge 71-åringen er altså ikke Jay-Z interessert i noe musikalsk samarbeid med ham, og Anka tror han vet grunnen:


- Han er nok altfor opptatt av å styre med den nye kleskolleksjonen sin!

LES OGSÅ: - Babyen sparket mens jeg sang
 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer