GJORDE DET SLUTT: Kristin Spitznogle og Mikkel Gaup gikk hver til sitt etter tre måneder sammen. Det får Trine Grung til å rase. Foto: STELLA PICTURES
GJORDE DET SLUTT: Kristin Spitznogle og Mikkel Gaup gikk hver til sitt etter tre måneder sammen. Det får Trine Grung til å rase. Foto: STELLA PICTURESVis mer

Langer ut mot Gaup og Spitznogle

Trine Grung blogger igjen: - Skifter kjærester som andre skifter truser..

SEHER.NO: "Det meldes flere nettsteder idag at kjærlighetene mellom "kjendisparet" Gaup og Spitznogle er over etter kun tre måneder. HVorfor er en ikke overrasket? De har hatt sine gratisturer, fått bilde på trykk noen ganger og vips så er det slutt."

Nok en gang langer tidligere TVNorge-profil Trine Grung ut mot andre kjendiser i bloggen sin, og nå er det Mikkel Gaup og Kristin Spitznogle som går gjennomgå.

Nylig fortalte skuespilleren og sexologen at de har gjort det slutt, etter tre måneder sammen. Det relativt korte forholdet får Trine Grung til å rase.

"Det kan hende det ligger masse bak dette "tragiske" bryddet (sic!), at kjærligheten rett og slett tok slutt. Men når en skifter kjærester som andre skifter truser i det offentlig rom så kan en jo begynne å lure!?," fortsetter hun.

Nylig langet Grung ut mot Ungkaren-paret Stig Kjos og Natalia Davadi, som fikk mye spalteplass etter en krangel.

"Flytt på landet og finn ut av kjærligheten, dere lever ikke for mediene og vi driter i hvor mange krangler dere har, når Natalia har mensen, hvem som var sjalu når og alle deres trivielle greier. Hele norge står ikke på hodet fordi dere hadde en krangel så slutt å få det til å virke sånn! GET A LIFE or another girlfriend! Jes..Sorry men blir bare FOR dumt!," skrev hun.

Selv mener Trine at hun er i sin fulle rett til å blogge om kjendisene.

Dette skriver hun i et av sine nyeste innlegg:

"Det er lov å ha meninger og folk må gjerne mene at jeg kaster stein i glasshus.....men da bør de være tøffe noko til å signere kommentarfeltet med sitt navn....PYSER! Heldigvis er det flest med konstruktive meninger som signerer og NEI jeg er ikke ute etter at alle skal være enige med meg men IKKE sammenlign meg med noen realitykjendiser. Irriterer det deg så stikk til en annen nettside og kos deg. Smask i panna...ps skal på Oslo TV på fredag og snakke om blogging. Pluss min Topp 10 liste av blogger jeg leser kommer i VG på lørdag :-)"
Seher.no har ikke lyktes å innhente kommentarer fra hverken Kristin Spitznogle eller Mikkel Gaup til Trine Grungs utfall mot dem.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93046767!

LES OGSÅ: Hun er Grungs erstatter