Ewan McGregor:

Langer ut mot farens nye unge kjæreste

- Den jenta er søppel!

FAMILIEDRAMA: Clara McGregor (første bilde) er Ewan McGregors eldste datter. Hun er ikke fornøyd med farens nye flamme, skuespilleren Mary Elizabeth Winstead (andre bilde). Foto: NTB Scanpix
FAMILIEDRAMA: Clara McGregor (første bilde) er Ewan McGregors eldste datter. Hun er ikke fornøyd med farens nye flamme, skuespilleren Mary Elizabeth Winstead (andre bilde). Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ewan McGregor (47) har virkelig vært i vinden det siste året. Ikke bare på grunn av sin prisbelønte rolle i suksesserien «Fargo», men også på grunn av sitt turbulente privatliv.

VONDT BRUDD: I april i fjor fulgte Eve med Ewan på en galla i New York. En måned senere skal Ewan ha forlatt henne til fordel for Mary Elizabeth. Foto: NTB Scanpix
VONDT BRUDD: I april i fjor fulgte Eve med Ewan på en galla i New York. En måned senere skal Ewan ha forlatt henne til fordel for Mary Elizabeth. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I fjor høst ble det nemlig kjent at han valgte å forlate kona gjennom de siste 22 årene, Eve Mavrakis (52), til fordel for 13 år yngre Mary Elizabeth Winstead (33).

Hollywood-stjernen, kjent fra filmer som «Trainspotting» «Star Wars» og «Moulin Rouge!», skal ha falt pladask for Mary Elizabeth etter at de to ble kolleger i den populære HBO-serien «Fargo».

Ekteskapsbruddet skapte reaksjoner verden over, og flere fans stilte spørsmål ved hvordan han kunne gå fra Eve - som han har de fire barna Clara (22), Esther (16), Anouk (7) og Jamyan (7) sammen med.

Nå skaper trekantdramaet overskrifter igjen.

Denne gangen er det Ewan og Eves eldste datter som uttrykker sin frustrasjon.

Clara gjør det nemlig helt klart at hun ikke har noe som helst til overs for farens nye kjæreste, ifølge People.com.

Foto: Screenshot Instagram
Foto: Screenshot Instagram Vis mer

Ris og ros

På en Instagram fan-konto til ære for Mary Elizabeth Winstead står det følgende i bioen:

«Mary Elizabeth Winsteads fanside, den vakreste og mest talentfulle skuespilleren på jorda»

Dette har ikke falt i god jord hos 22-åringen, og under bildet av det som han bli hennes nye stemor, skriver hun følgende:

«Den vakreste og mest talentfulle kvinnen på jorda? Åh, dere har misforstått totalt. Den jenta er søppel».

Kommentaren har ikke latt seg forbigå i stillhet, og fansen har delte meninger om hva de synes om utspillet.

- Si det til henne personlig og ikke i sosiale medier. Det skal TO mennesker til for å avslutte et ekteskap. Hvis en mann ELLER en kvinne er lykkelige i ekteskapet, så kan ingen utenforstående ødelegge for det, skriver en.

- Ja, det skulle to mennesker til. Min far og Mary, svarer Clara med et smilefjes.

- Du har all rett til å være sint og lei deg, men det blir for dumt å oppsøke fansider for å legge fra deg kommentarer som dette.

- Jeg forstår deg, trøster en annen.

- Du klarer deg kjempe bra, vennen, heier enda en.

Til tross for familiedramaet, så virker det som om tonen mellom Clara og faren er god. For to uker siden postet hun nemlig to «throwback» bilder fra et filmsett med sin berømte pappa på Instagram:

🎥 ❤️

A post shared by claramcgregor (@claramcgregor) on

Hyllet begge to

Forholdet mellom McGregor og Winstead skapte sist overskrifter i januar, da Ewan stakk av med pris for beste mannlige skuespiller for sin rolle i tv-serien «Fargo» under Golden Globe-utdelingen.

Han valgte å takke både sin fraseparerte kone og sin nye flørt - i samme tale. I etterkant raste Eve Mavrakis mot eksens utsagn fra scenen.

Det skal sies at det ikke er helt tilfeldig at skuespilleren nevnte begge to i talen. Han spiller nemlig mot Mary Elizabeth i serien, mens hans tidligere kone har tatt seg av barna mens han har vært på innspilling.

- Det ville heller ikke vært noen Rey uten Mary Elizabeth Winstead, så tusen takk til alle, sa den tydelige rørte prisvinneren til en applauderende sal.

McGregor og Mavrakis fire barn har vært i fokus i bruddprosessen. Det var kanskje derfor ikke rart at han valgte å omtale ekskona i talen.

- Jeg vil gjerne få lov til å takke Ev, som alltid sto ved min side i 22 år. Jeg vil også takke mine fire barn, jeg elsker dere, sa skotten.

Men «Ev» hadde ikke spesielt mye til overs for talen. Til Daily Mail, sitert av australske News, sa Mavrakis at hun mener eksen kunne spart seg.

- Nei, jeg likte ikke talen hans, sier hun.

På spørsmål om hun ønsket å utdype kommentaren, ga hun følgende svar:

- Det er av de samme grunnene som du er her og spør for. Jeg kommer ikke til å si noe mer om det, sa hun.

Mavrakis jobber som produksjonsdesigner, og har blant annet jobbet med filmer som «Imagine Me & You» og «Dangerous Liaisons».

LES OGSÅ: Møttes da de var i andre forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer