HIP-HOP VETERAN: - Det er som å ha blitt singel etter å ha vært gift i åtte år, sier Jørgen "Joddski" Nordeng om comebacket to år etter at suksessgruppa Tungtvann ble oppløst. Foto: Anders Myhren / Seher.no
HIP-HOP VETERAN: - Det er som å ha blitt singel etter å ha vært gift i åtte år, sier Jørgen "Joddski" Nordeng om comebacket to år etter at suksessgruppa Tungtvann ble oppløst. Foto: Anders Myhren / Seher.noVis mer

Langer ut mot Erik og Kriss

- Det er helt jævlig, sier Joddski. Snart møter han hatobjektene på Rådhusplassen...

Se video med Joddski nederst i saken!

SEHER.NO: Joddski, for mange bedre kjent som Jørgen "Jørg-1" Nordeng fra Tungtvann, er i disse dager ute med singelen "Laisa det opp".

Tungtvann ble oppløst i 2007 etter fire album og flere hundre konserter, og regnes som pionérer innen norsk hip-hop for å ha skrevet tekster på moderspråket. Likevel vil ikke Joddski ta æren for suksessen til den norsk-rappende duoen Erik og Kriss. For hip-hop-veteranen er dét nemlig ingen ære...

- For meg er det helt jævlig. Det er ikke noe jeg hører på hjemme. All respekt til dem for å ha klart det de har klart. De har jo i alle fall gjort det stort, men det er langt over kanten for hva jeg kan relatere meg til, sier Joddski til Seher.no.

Jørgen "Joddski" Nordeng delte scene med bandkollega Poppa Lars under artisnavnet Jørg-1 i Tungtvann i nærmere åtte år, og innrømmer at det var uvant å skulle innta scenen alene.

- Det tok litt tid å finne formen på hvordan man skulle gjøre ting, men det er også veldig deilig å kunne gjøre akkurat hva man vil. Det er som å bli singel etter å ha vært gift i åtte år, så sånn sett er det egentlig veldig artig, sier Joddski til Seher.no.

Under VG-listashowet på Rådhusplassen i Oslo fredag 19. juni møtes flere av Norges største hip-hop stjerner. Paperboys og Karpe Diem er blant artistene på scenen. Og Joddski får ikke nyte "singellivet" som artist denne kvelden, han opptrer nemlig sammen med OnklP og Chris Lee.
Joddski og Erik og Kriss møtes også på Rådhusplassen denne kvelden, men ifølge Erik Mortvedt i nylig plateaktuelle Erik og Kriss ligger det ikke an til å bli pinlig stemning backstage.

Erik Mortvedt  tar seg nemlig på ingen måte nær av Joddskis uttalelser.

- Folk må få lov til å mene hva de vil. Det er jo bare musikk. Jeg gidder ikke å bli hårsår over dette. Jeg har ingen problemer med å møte Joddski etter dette, sier Erik, som har stor respekt for Tungtvann, til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Ville komme på EMAs i bunad

Se utdrag fra fra "Laisa det opp" og Joddski lange ut mot Erik og Kriss her:

[obj:media:7844]