- "TJUKK I HUET": Dorthe Skappel slår tilbake mot Anne-Kat Hærland etter å ha blitt hengt ut som dum i hennes show "Tatt av vinen". Foto: Montasje
- "TJUKK I HUET": Dorthe Skappel slår tilbake mot Anne-Kat Hærland etter å ha blitt hengt ut som dum i hennes show "Tatt av vinen". Foto: MontasjeVis mer

Langer ut mot Anne-Kat.

- Hun kan være relativt "tjukk i huet" også.

SEHER.NO: TV 2-profilen Dorthe Skappel (45) gir nå Anne-Kat. Hærland (36) svar på tiltale etter å ha blitt harselert med i komikerens show "Tatt av vinen".

Uttalelsen som fikk Skappel til å reagerere var ifølge Dagbladet Hærlands utsagn om at  "Vi trenger ikke en slankere Dorthe, men en som er smartere" - etterfulgt av en tirade mot TV-programmer som hun mener gjør oss usikre på oss selv.

- Jeg vet jo at jeg ikke er dum. Hva er det å være dum, da? Jeg synes Anne-Kat kan være relativt tjukk i huet også. Når du utbroderer seksuallivet ditt - er ikke det ganske dumt, da? Eller kjører i fylla?

- Hun har et oppmerksomhetsbehov, ønsker å sjokkere eller få en motreaksjon, sier Skappel til bladet Henne ifølge Dagbladet.

Til tross for kritikken hevder Skappel at hun tar Hærlands uttalelser med fatning.

- Hun er en veldig all right dame. Jeg tolker det hun har sagt mer som en kjærlig uttalelse. Hun har bitt seg merke i meg.

Anne- Kat. Hærland har foreløpig ikke kommentert meldingene fra Skappel, men sa dette i et intervju med Adresseavisen i fjor.

- Hvis noen blir fornærmet, har de bedt om det selv - ved å drite seg ut. Dorthe Skappel kan heller holde kjeft hvis hun ikke vil bli spøkt med. Petter Stordalen også.

LES OGSÅ: Måtte få psykolog-hjelp

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!