Landslagsstjerne gikk ned fem kilo

- Alle som ikke har sett meg på en stund, spør om jeg har slanket meg, sier Rune Almenning Jarstein.

SE, SÅ TYNN: - På kort tid tok jeg av fem kilo. Fra å være 94 kilo til 89, forteller landslagsmålvakt Rune Almenning Jarstein. Foto: Scanpix
SE, SÅ TYNN: - På kort tid tok jeg av fem kilo. Fra å være 94 kilo til 89, forteller landslagsmålvakt Rune Almenning Jarstein. Foto: Scanpix Vis mer
SEHER.NO: Lørdag spiller Norge den svært viktige EM-kvalifiseringskampen mot Danmark på Ullevål stadion. Det norske målet voktes av Viking-spiller Rune Almenning Jarstein (26), som ifølge VG har gått ned fem kilo siden han spilte for Odd Grenland.
 
- Alle som ikke har sett meg på en stund, spør meg om jeg har slanket meg. Det gjelder bortimot alle, sier Jarstein til avisen.
 
26-åringen har de siste årene gått gjennom en livsstilsforandring. Da han ble Rosenborg-spiller i 2007, ble han nemlig møtt av en helt ny matkultur.

- I Rosenborg var det veldig mye fokus på å spise riktig. Der lærte jeg mye. På kort tid tok jeg av fem kilo. Fra å være 94 kilo til 89, forteller målvakten, som mener han har blitt en bedre fotballspiller etter omleggingen.
 
- Jeg spiser mer riktig, og jeg trener mer riktig. Disse to tingene har hjulpet meg mye for å bli en bedre fotballspiller. Jeg føler meg rett og slett bedre, sier han til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Per Ciljan blir pappa