GLEDER SEG: Lance Armstrong blir pappa for fjerde gang i juni! Foto: STELLA PICTURES
GLEDER SEG: Lance Armstrong blir pappa for fjerde gang i juni! Foto: STELLA PICTURESVis mer

Lance blir pappa for fjerde gang

- Vi gleder oss masse, sier sykkelhelten.

SEHER.NO: Kun måneder etter at sykkelstjerne Lance Armstrong (37) bekreftet at han hadde fått seg en ny kjæreste, kan han nå fortelle at han venter sitt fjerde barn.

Ifølge People venter idrettsstjernen, som tidligere i år var sammen med filmskjønnhet Kate Hudson, og kjæresten Anna Hansen babyen i juni.  

- Anne og jeg er ekstatiske over å kunne fortelle at vi venter barn i juni og familiene våre er også ekstatiske og svært takknemlige. Vi gleder oss masse til å se hva 2009 bringer oss, på alle områder. Men vi vil gjerne beholde privatlivet vårt, da vi gjerne vil feire julen som en familie, sier Armstrong.

Syklisten, som vant 7 strake Tour de France-seiere etter å ha vunnet kampen mot kreften, fortalte i september at han har planer om å gjøre comeback i sykkelsetet, og satser på å være med i Tour de France til neste år. 

Babyen som nå kommer blir hans første barn med Anna. Han har imidlertid 3 barn, Luke (9), samt tvillingene Isabella og Grace (7), fra ekteskapet med ekskona Kristin.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Klinte til med tunge-tennis

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.