Lana Del Rey frykter at hun kan bli drept

Popstjernen er livredd to fanatiske fans og har gått rettens vei for å holde dem unna.

ER LIVREDD: Popstjernen Lana Del Rey skal frykte for livet etter at to kvinnelige fans begynte å forfølge og true henne. Dette ifølge nettstedet TMZ, som har fått tak i rettspapirer sangeren har levert til en dommer i L.A. Foto: SipaUSA
ER LIVREDD: Popstjernen Lana Del Rey skal frykte for livet etter at to kvinnelige fans begynte å forfølge og true henne. Dette ifølge nettstedet TMZ, som har fått tak i rettspapirer sangeren har levert til en dommer i L.A. Foto: SipaUSA Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den amerikanske artisten Lana Del Rey (30) har opplevd stor suksess med hitlåter som «Summertime Sadness» og «Born To Die».

I 2014 sang hun dessuten under den overdådige bryllupsfeiringen til Kim Kardashian (35) og Kanye West (38), og i 2015 var hun gjest i det rojale bryllupet til Beatrice Borremo (30) og Pierre Casiraghi (28).

Nå har imidlertid stjernen virkelig fått oppleve medaljens skumle bakside, melder nettstedet TMZ.

Ifølge TMZ frykter Lana Del Rey for livet sitt. Sangeren hevder nemlig at to russiske fans er så besatt av henne at hun er redd de vil drepe henne.

Saken fortsetter under bildet.

POPULÆR DAME: En smørblid Lana Del Rey møter fansen på vei inn til «Late Show with David Letterman»-innspilling i New York i februar 2012. Nå opplever hun derimot trakassering fra fans.  Foto: Ap
POPULÆR DAME: En smørblid Lana Del Rey møter fansen på vei inn til «Late Show with David Letterman»-innspilling i New York i februar 2012. Nå opplever hun derimot trakassering fra fans. Foto: Ap Vis mer

Sover og skriker utenfor stjernens hus

Den frittalende sangeren har levert en begjæring om besøksforbud rettet mot Nataliia Krinitsyna og Iuliia Vladimirovna Pozdina, skriver nettstedet.

I rettspapirene hevder Del Rey at de to er fanatiske stalkere som har oppsøkt henne, plaget og truet henne.

Ifølge 30-åringen har jentene lagt usammenhengende brev i postkassen hennes, samt truet med selvmord og andre voldshandlinger. Trakasseringen skal ha blitt så ille at Del Rey så seg nødt til å flytte, men jentene fant den nye adressen og fortsatte å sove utenfor huset hennes - og skrike ut navnet hennes midt på natten.

Saken fortsetter under bildene.

FÅR BESKYTTELSE: Da Lana Del Rey gjestet Billboard Women in Music-arrangementet i New York i desember, ble hun fotfulgt av manageren sin, Ben Mawson. Nå skal hun dessuten ha anskaffet seg en livvakt på fulltid. Foto: Splash News/ NTB Scanpix
FÅR BESKYTTELSE: Da Lana Del Rey gjestet Billboard Women in Music-arrangementet i New York i desember, ble hun fotfulgt av manageren sin, Ben Mawson. Nå skal hun dessuten ha anskaffet seg en livvakt på fulltid. Foto: Splash News/ NTB Scanpix Vis mer

TMZ skriver at den single sangstjernen har ansatt en livvakt på fulltid, i tillegg til å få beskyttelse av politifolk i L.A. som ikke er på jobb.

En dommer skal nå ha godkjent begjæringene om besøksforbud. Det innebærer at de to jentene må holde seg minst 91 meter unna Lana Del Rey og huset hennes.

Innbrudd og uønsket overnattingsgjest

Dette er ikke første gang Del Rey har opplevd uønsket oppmerksomhet.

I fjor ble en mann arrestert etter at han angivelig stjal to av bilene hennes, skriver NME. Mannen skal ha sneket seg inn i hjemmet hennes i Malibu mens hun var bortreist, for deretter å stjele en Jaguar XK-kabriolet og en Jaguar F-Type 2015-modell. I ettertid er han blitt tiltalt for forbrytelsene.

I slutten av november 2015 ble en fan dessuten arrestert etter å ha overnattet i garasjen som tilhørte sangstjernens hus, skrev NME den gang.

LES OGSÅ: - Det er en ting jeg virkelig ikke liker med meg selv

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer