BRUTALT BRUDD: Musiker Barrie-James O´Neill, som var sammen med Lana Del Rey i omlag tre år, trodde ikke sine egne øyne da han leste at hun hadde dumpet ham på nettet. Her er paret, som også var forlovet en periode, på MTV Europe Music Awards i Frankfurt høsten 2012. Foto: © Hubert Boesl/dpa/Corbis
BRUTALT BRUDD: Musiker Barrie-James O´Neill, som var sammen med Lana Del Rey i omlag tre år, trodde ikke sine egne øyne da han leste at hun hadde dumpet ham på nettet. Her er paret, som også var forlovet en periode, på MTV Europe Music Awards i Frankfurt høsten 2012. Foto: © Hubert Boesl/dpa/Corbis Vis mer

- Lana Del Rey dumpet meg via et intervju

Sangstjernens ekskjæreste, Barrie-James O'Neill, hevder at han måtte lese om at han var blitt singel.

Publisert

SEOGHØR.NO: Sommeren 2013 skal «Summertime Sadness»-sangeren ha forlovet seg med Barrie-James O'Neill, men et knapt år senere var forholdet brått over.

Etter at bruddet ble kjent hevdet O'Neill at det hele var et PR-stunt fra Lana Del Reys (30) side, ettersom hun var aktuell med albumet «Ultraviolence» på samme tid.

I et nytt intervju med The Scottish Sun minnes O'Neill den forvirrende tiden for halvannet år siden.

- Søskenbarnet mitt sendte meg en SMS: «Så synd at du og dama har slått opp». Og jeg svarte bare: «det er nytt for meg, hvor hørte du det?». Det stod på en nettside, og jeg tenkte at det bare var tull og sladder. Men det var det ikke. Det var slik jeg fant det ut, sier han til avisen ifølge ContactMusic.

Saken fortsetter under bildet.

UNG STJERNE: Lana Del Rey og Barrie-James O'Neill ble sammen i 2011, omtrent på den tiden hun slo igjennom som stor artist. Her står hun på scenen i Berlin høsten det året.  Foto: © Jörg Carstensen/dpa/Corbis
UNG STJERNE: Lana Del Rey og Barrie-James O'Neill ble sammen i 2011, omtrent på den tiden hun slo igjennom som stor artist. Her står hun på scenen i Berlin høsten det året. Foto: © Jörg Carstensen/dpa/Corbis Vis mer

O'Neill, som også samarbeidet med Del Rey på flere låter, forteller at de to tilbrakte noen dager sammen i London like før han fikk vite at hun hadde dumpet ham.

- Hun kunne ikke bli, fordi hun måtte gjøre et stort intervju i Amerika i forbindelse med det nye albumet som skulle slippes. Hun klarte ikke å fortelle meg det ansikt til ansikt, men det er intet vondt blod mellom oss, sier han i dag.

Se Lana Del Rey og Barrie-James O'Neill sammen i «Summer Wine»-musikkvideoen:

- Vrien å være sammen med

Frontfiguren i det tidligere rockebandet Kassidy bedyrer at han forstår hvorfor eksen - som vanligvis er ganske frittalende - ikke avsluttet forholdet på en mer real og direkte måte.

- I retrospekt så ser jeg at jeg sannsynligvis ikke var lett å leve med. Jeg sliter med søvnløshet og depresjon. Jeg skjønner hvorfor hun gjorde det. Jeg følte meg som en byrde på Lana, siden hun måtte ta vare på meg, sier Barrie-James O'Neill i intervjuet.

Saken fortsetter under bildet.

OPP OG NED: Forholdet mellom Barrie-James og Lana skal ikke bare ha vært lett. Her forlater de to et studio i Nord-London en sommernatt i 2013.  Foto: NTB Scanpix
OPP OG NED: Forholdet mellom Barrie-James og Lana skal ikke bare ha vært lett. Her forlater de to et studio i Nord-London en sommernatt i 2013. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fant ny flamme

Selv om det var tungt å akseptere bruddet sommeren 2014, har O'Neill tydeligvis tenkt igjennom forholdet siden. Han påpeker at Lana Del Reys berømmelse trolig gikk utover romansen deres:

- Det er stor forskjell på å trøste kjæresten din når en venninne har opprørt henne, og når det er New York Times som gjør det. Det var merkelig. Mesteparten av tiden sa jeg: «Hva f**n gjør jeg her?». Men jeg prøvde å tenke på å være en beskyttende kjæreste og hjelpe henne med å gå på scenen hver kveld, minnes eksen overfor The Scottish Sun i dag.

Kort tid etter at forholdet til Barrie-James O'Neill tok slutt, fant Lana Del Rey tonen med den italienske fotografen Francesco Carrozzini (33).

De to ferierte sammen i Karibien julen 2014, og så sent som i august var turtelduene på ferie sammen i Portofino i Italia.

Nylig meldte imidlertid medier som Daily Mail, E!Online og CeleBuzz at forholdet har tatt slutt.

Nettstedet Inquisitr skriver at Del Rey har ønsket å slå seg til ro med kjæresten, som for øvrig regisserte «Ultraviolence»-videoen hennes. Carrozzini skal derimot ikke ha vært klar for en mer alvorlig forpliktelse.

PENT PAR: Lana Del Rey og Francesco Carrozzini koste seg sammen med venner i Portofino i august. Nå, tre måneder senere, skal romansen deres ha tatt slutt.  Foto: Splash News
PENT PAR: Lana Del Rey og Francesco Carrozzini koste seg sammen med venner i Portofino i august. Nå, tre måneder senere, skal romansen deres ha tatt slutt. Foto: Splash News Vis mer

LES OGSÅ: - Hun pratet med Bill Clinton, jeg bar bagen hennes

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer