KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: Lana Del Rey og kjæresten gjennom tre år, Barrie-James O’Neill, er ikke lenger et par. Her er de sammen på et event i Hollywood i november i fjor. Foto: Gotcha Images / Splash News/ All Over Press
KJÆRLIGHETEN TOK SLUTT: Lana Del Rey og kjæresten gjennom tre år, Barrie-James O’Neill, er ikke lenger et par. Her er de sammen på et event i Hollywood i november i fjor. Foto: Gotcha Images / Splash News/ All Over PressVis mer

Lana Del Rey bekrefter bruddet

- Det er noen ting han må ordne opp i.

SEOGHØR.NO: Den popululære sangeren Lana Del Rey (28) er aktuell med albumet «Ultraviolence», som har fått strålende kritikker. Men på privaten går ikke alt like på skinner.

Mandag ble det klart at Lana og forloveden Barrie-James O´Neill går hvert til sitt.

De to har vært et par siden 2011, og Lana avslørte nyheten i et intervju med en sveitsisk avis.

- Vi er ikke sammen nå. Han er en flott person, men det er noen ting han må ordne opp i. Jeg vil ikke gå inn på detaljene, sa hun.

VAR FORLOVET: Lana Del Rey og Barrie-James O´Neill har nå gjort det slutt.  Foto: Stella Pictures
VAR FORLOVET: Lana Del Rey og Barrie-James O´Neill har nå gjort det slutt. Foto: Stella Pictures Vis mer

Den amerikanske artisten forteler at en av de største grunnene til at de gjorde det slutt var at hun ikke følte seg «fri».- Dette har vært tøft for forholdet vårt. Jeg følte meg ikke lenger fri, men vi får se hvordan det går, sa «Lucky»-sangeren.

LEDIG: Lana Del Rey er nå singel, men håper at det er barn i hennes fremtid.  Foto: Stella Pictures
LEDIG: Lana Del Rey er nå singel, men håper at det er barn i hennes fremtid. Foto: Stella Pictures Vis mer

Paret forlovet seg i det skjulte i juni 2013, og bruddet kan derfor komme som et sjokk på mange.De to klarte å holde forlovelsen hemmelig en måned, før paparazziene så en diamantring på hennes venstre hånd. Selv om hun nå er en singel dame, forteller hun at hun fortsatt ønsker seg barn.

- Jeg hadde elsket å slå meg til ro med noen, og få barn. Forhåpentligvis vil dette også skje meg, fortalte hun til den sveitsiske avisen.

I mai sang Lana i det overdådige bryllupet til Kim Kardashian (33) og Kanye West (37) da giftet seg på Forte di Belvedere i Firenze.

Ryktene ville ha det til at hun fikk betalt 17 millioner kroner for å opptre, noe hun i etterkant avfeide som sludder.

- Jeg sang gratis i bryllupet. Jeg ville aldri ta meg betalt av en venn for å synge i et bryllup, forklarte hun til TMZ.com.

LES MER: Forklarer sammenbruddet