Lamar Odom:

Lamar Odom kollapset på utested

To år etter at Khloé Kardashians eksmann kjempet for livet i koma, vekker han nok en gang bekymring.

SVIMTE AV: Khloé Kardashians eksmann, Lamar Odom, ble filmet da han falt om på utestedet Bootsy Bellows i Hollywood denne helgen. Foto: NTB scanpix
SVIMTE AV: Khloé Kardashians eksmann, Lamar Odom, ble filmet da han falt om på utestedet Bootsy Bellows i Hollywood denne helgen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Den tidligere proffe basketballspilleren Lamar Odom (38) kollapset på en nattklubb i Los Angeles natt til søndag, melder TMZ.

38-åringen festet på et VIP-område på utestedet Bootsy Bellows i West Hollywood da han falt om. TMZ har publisert en video fra hendelsen, der man ser vektere som løper mot ham.

Ifølge nettstedet skal hendelsen ha skjedd rundt klokken to natt til søndag, og personen som filmet hendelsen sier til TMZ at Odom skal ha drukket alkohol i flere timer før han kollapset.

- Det går fint med Lamar. Han var dehydrert og det var veldig varmt inne på nattklubben. Han hadde en intens treningsøkt tidligere på dagen, og fikk ikke i seg nok vann, sier stjernens PR-ansvarlig, Eve Sarkisyan til Us Weekly.

Saken fortsetter nedenfor.

SKREMMENDE OPPLEVELSE: Lamar Odom var nær døden etter en vill natt på et bordell i oktober for to år siden. Den gang hastet ekskona Khloé Kardashian til sykehuset og avlyste skilsmissen for å være der for ham. Foto: NTB scanpix
SKREMMENDE OPPLEVELSE: Lamar Odom var nær døden etter en vill natt på et bordell i oktober for to år siden. Den gang hastet ekskona Khloé Kardashian til sykehuset og avlyste skilsmissen for å være der for ham. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Et levende mirakel

Det er bare to år siden sist gang den tidligere NBA-stjernen og eksmannen til TV-stjernen Khloé Kardashian (33) vekket bekymring, da han ble funnet bevisstløs på et bordell i Nevada.

Odom lå flere uker på et sykehus og kjempet for livet etter den ville natten på «Dennis Hof's Love Ranch».

Den gang ga legene ham 50 prosent sjanse for å overleve. I et intervju med Us Weekly i mars i år uttalte han at han hadde 12 hjerneslag og to hjerteinfarkt.

- Jeg er et levende mirakel, sa han i intervjuet.

Ifølge nettstedet hadde idrettsstjernen brukt over 600 000 kroner på bordellet, der han hadde drukket store mengder alkohol og brukt kokain og viagra.

Saken fortsetter nedenfor.

Brøt for andre gang

Selv om «Keeping Up With the Kardashians»-stjernen Khloé Kardashian på det tidspunktet hadde søkt om skilsmisse, la hun det hele på is for å støtte eksmannen.

Overfor Us Weekly fortalte Odom at Khloé var den første personen han så da han våknet på sykehuset etter kollapsen.

Khloé og Lamar giftet seg i 2009, etter å ha vært kjærester i kun én måned. Året etter fikk de sin egen realityserie, «Khloe & Lamar».

Saken fortsetter nedenfor.

GA SEG: Lamar Odom la opp som basketballspiller i 2014 etter å ha spilt profesjonelt siden 1999. Foto: NTB scanpix
GA SEG: Lamar Odom la opp som basketballspiller i 2014 etter å ha spilt profesjonelt siden 1999. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ekteskapet tok imidlertid slutt etter fire år, og årsaken var basketballstjernens rusmisbruk og at han hadde vært utro med flere kvinner bak hennes rygg.

Flere utenlandske medier hevdet at duoen hadde funnet tilbake til hverandre etter Odoms sykehusinnleggelse i 2015, men i mai året etter søkte 33-åringen nok en gang om skilsmisse. I desember i fjor ble de offisielt skilt.

- Jeg var på et veldig mørkt sted i livet. Jeg prøvde ikke å redde ekteskapet, og ville bare være rusa. Jeg var trassig og levde for dop, sa Lamar om ekteskapet til Us Weekly tidligere i år.

LES OGSÅ: Nektet å svare på gravid-spørsmål

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer