«Farmen»:

Lam på «Farmen» - slik går det nå

Agna Hollekve ble lam i halve fjeset på grunn av et flåttbitt under «Farmen»-innspillingen i fjor.

SYK: Agna Hollekve deltok på «Farmen» i fjor. Gårdsoppholdet ble preget av sykdom, og midt i innspillingen fikk hun påvist borreliose etter et flåttbitt - noe som gjorde at hun ble lam i halve fjeset. Foto: TV 2
SYK: Agna Hollekve deltok på «Farmen» i fjor. Gårdsoppholdet ble preget av sykdom, og midt i innspillingen fikk hun påvist borreliose etter et flåttbitt - noe som gjorde at hun ble lam i halve fjeset. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oppholdet på «Farmen»-gården i 2019 ble høydramatisk for Agna Hollekve (48). Midt i innspillingen ble hun nemlig brått veldig syk.

48-åringen sleit med utmattelse og smerter i kroppen. Plutselig ble hun også lam i halve fjeset - noe som gjorde at produksjonen slo alarm. På sykehuset fikk Hollekve påvist borreliose etter et flåttbitt.

Likevel klarte 48-åringen å karre seg til en tredjeplass i konkurransen, etter at hun tapte i melkespannholding mot Erik Rotihaug (25) - som til slutt gikk helt til topps i «Farmen».

Nå snakker Hollekve ut om hvordan tida etter oppholdet har vært.

- Jeg var veldig redusert. Mye mer enn jeg ville innrømme. Allmenntilstanden var generelt veldig dårlig etter innspillingen. Jeg trodde jeg skulle bli frisk ganske fort, men det gikk litt i perioder. Det hang i mye lenger enn jeg hadde regnet med, sier hun til Se og Hør.

TV 2 omtalte saken først.

Lammelsen borte

Først i vår begynte Hollekve å bli bedre - nesten et halvt år etter at hun ble syk under oppholdet på «Farmen».

- Jeg var aldri sengeliggende, men jeg var absolutt ikke i form, forteller 48-åringen til Se og Hør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer