Tyra Banks:

- Lagt på meg 13 kilo på ett år

Supermodellen elsker sin «nye» kropp.

FEIENDE FLOTT: Den pensjonerte supermodellen elsker mat, og vil gjerne ned noen kilo. Men har ingen hast. Foto: NTB Scanpix
FEIENDE FLOTT: Den pensjonerte supermodellen elsker mat, og vil gjerne ned noen kilo. Men har ingen hast. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tyra Banks (46) har en fantastisk karriere å se tilbake på. Allerede som 15-åring ble hun oppdaget for sitt vakre ytre, og rundt ti år senere var hun en av verdens best betalte modeller.

Den langbeinte skjønnheten er også skuespiller, produsent og forfatter, og hun var både programleder og hjernen bak TV-suksessen «America's Next Top Model».

Fra 1997 til 2005 var hun en av englene til Victoria's Secret, og hun ble den første fargede kvinnen til å covre motebladene GQ og Sport Illustrated Swimsuit Issue.

- Et interessant forhold til mat

Sistnevnte magasin har hun prydet forsiden til hele tre ganger, sist i mai i fjor. Da skrev hun historie som den eldste modellen noensinne til å dukke opp på forsiden deres.

Nå avslører Banks at hun gått betraktelig opp i vekt siden fotoshootet med Sport Illustrated Swimsuit Issue for ett år siden.

- Jeg har et veldig interessant forhold til mat. Jeg må innrømme at mat er noe av det viktigste i livet mitt, forteller hun til Harper's Bazaar YouTube-kanal, ifølge Contact Music.

- Du kan ikke se det fordi jeg har på meg en herreblazer, men akkurat nå er jeg 13 kilo tyngre enn da jeg prydet coveret til et veldig berømt bikini magasin som kom ut i fjor, fortsetter Tyra, og sikter til nevnte Sports Illustrated Swimsuit Issue-forside.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer