<strong>FEIENDE FLOTT:</strong> Den pensjonerte supermodellen elsker mat, og vil gjerne ned noen kilo. Men har ingen hast. Foto: NTB Scanpix
FEIENDE FLOTT: Den pensjonerte supermodellen elsker mat, og vil gjerne ned noen kilo. Men har ingen hast. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tyra Banks:

- Lagt på meg 13 kilo på ett år

Supermodellen elsker sin «nye» kropp.

Publisert

Tyra Banks (46) har en fantastisk karriere å se tilbake på. Allerede som 15-åring ble hun oppdaget for sitt vakre ytre, og rundt ti år senere var hun en av verdens best betalte modeller.

Den langbeinte skjønnheten er også skuespiller, produsent og forfatter, og hun var både programleder og hjernen bak TV-suksessen «America's Next Top Model».

Fra 1997 til 2005 var hun en av englene til Victoria's Secret, og hun ble den første fargede kvinnen til å covre motebladene GQ og Sport Illustrated Swimsuit Issue.

- Et interessant forhold til mat

Sistnevnte magasin har hun prydet forsiden til hele tre ganger, sist i mai i fjor. Da skrev hun historie som den eldste modellen noensinne til å dukke opp på forsiden deres.

Nå avslører Banks at hun gått betraktelig opp i vekt siden fotoshootet med Sport Illustrated Swimsuit Issue for ett år siden.

- Jeg har et veldig interessant forhold til mat. Jeg må innrømme at mat er noe av det viktigste i livet mitt, forteller hun til Harper's Bazaar YouTube-kanal, ifølge Contact Music.

- Du kan ikke se det fordi jeg har på meg en herreblazer, men akkurat nå er jeg 13 kilo tyngre enn da jeg prydet coveret til et veldig berømt bikini magasin som kom ut i fjor, fortsetter Tyra, og sikter til nevnte Sports Illustrated Swimsuit Issue-forside.

Denne uken er det Tyra Banks flotte kinnbein som står i fokus. «Top Model»-programlederen og supermodellen er en mester i å framheve sine vakre trekk. Vis mer

Videre forteller 46-åringen at hun slett ikke angrer på de ekstra kiloene maten har forårsaket. Banks ser nemlig på mat som en av sine største interesser, og elsker å prøve ut nye restauranter og matretter.

- Mat er hobbyen min, så mye av privatlivet mitt dreier seg rundt mat. Å finne nye steder å spise, utfordre meg selv til å ikke gå tilbake til samme restaurant før etter et halvt år, finne matfestivaler, forklarer hun i videoen - som hun også har postet på sin egen Instagram-profil:

Forretningskvinnen sier at matvanene sklir ut når man jobber hardt og er veldig sliten.

- Da går man til to forskjellige «fast food»-restauranter og sammenligner burgerne. Så nå er jeg 13 kilo tyngre. Jeg skal kvitte meg med denne vekten, men ikke i dag, sier hun.

I slutten av desember mimret en tydelig stolt Banks tilbake på det historiske fotoshootet med Sport Illustrated på Instagram.

- Mitt tredje cover for SI. Wow!!! Nå er jeg ikke bare den første svarte modellen på forsiden, men også den mest modne. Med andre ord den eldste modellen som har vært på forsiden deres - NOEN GANG! Skjønnhet kjenner ingen størrelse, form eller alder, skrev hun blant annet.

- Jeg innrømmer det

For to år siden avslørte Tyra, som har sønnen York (4) med sin norske ekskjæreste Erik Asla (55), at hun har fikset på utseendet - og at hun trenger sminke for å føle seg bedre.

- Naturlig skjønnhet er urettferdig, fortalte hun til People, og la til:

- Jeg blir veldig ukomfortabel når naturlig vakre kvinner dømmer andre som fikser på seg selv.

Det var i forbindelse med utgivelsen av boka «Perfekt er kjedelig» at hun åpnet opp om valget om å legge seg under kniven tidlig i karrieren.

«Jeg hadde bein i nesa som vokste og klødde. Jeg kunne puste fint, men jeg valgte kosmetisk operasjon. Jeg innrømmer det! Falskt hår, og jeg fikset på nesa. Jeg føler jeg har et ansvar om å fortelle sannheten», forklarer hun i boka, ifølge nettstedet.

Videre skriver 46-åringen også at hun ikke er spesielt fan av å hylle den naturlige «ingen sminke»-looken.

«Vi legger stor vekt på dette. Som modell trengte jeg sminke, og jeg synes ikke det er noe galt i det. Det gjorde at jeg kunne jobbe bredere. Gisele, du trenger ikke sminke. Men jeg gjør det! Og vi jobber begge for Victoria's Secret».

LES OGSÅ: Venter barn etter dobbel spontanabort

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer