<strong>INNLAGT IGJEN:</strong> Allen ble fredag lagt inn på sykehus med blodforgiftning. Foto: Stella Pictures
INNLAGT IGJEN: Allen ble fredag lagt inn på sykehus med blodforgiftning. Foto: Stella Pictures Vis mer

Lagt inn på sykehus med blodforgiftning

Mistet sitt ufødte barn i sjette måned denne uken.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lily Allen (25) ble fredag kveld fraktet til sykehus i all hast med blodforgiftning. Det melder nettstedet People.com.

Sangstjernen var gravid i sjette måned, men mistet sitt ufødte barn tidligere denne uken. Dette var Allens andre spontanabort.

Blodforgiftningen Allen skal ha blitt lagt inn med, kan ifølge nettstedet i verste fall være dødelig om den forblir ubehandlet. Den kan utvikle seg til et septisk sjokk.

Sangstjernes talsperson fortalte den britiske avisen at Allen nå er på bedringens vei.

- Hun responderer bra og fortsetter å bli bedre, sier talspersonen.

Det var mandag denne uken Lily ble tatt med til sykehus for første gang. Da klaget hun over magesmerter, som endte med den tragiske beskjeden.

- Det er med stor sorg at vi bekrefter at Lily Allen og Sam Cooper har mistet babyen sin. Paret ber om at deres privatliv blir respektert og at de får være i fred i denne tunge perioden, sa talsperson i en pressemelding den gang.

I etterkant ble det hevdet av sangfuglen var utrøstelig, men hun sendte likevel en melding til fansen sin på nettstedet Twitter og takket for all støtten.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Lily Allen mistet sitt ufødte barn - igjen


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer