<strong>MISTET KONTROLLEN:</strong> Eric Dane og Rebecca Gayheart la seg frivillig inn på avvendingsklinikk.  Foto: All Over Press
MISTET KONTROLLEN: Eric Dane og Rebecca Gayheart la seg frivillig inn på avvendingsklinikk. Foto: All Over Press Vis mer

Lagt inn på rehab etter at kona ble gravid

- Eric følte at ting begynte å komme ut av kontroll, sier Eric Danes talsperson.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Grey's Anatomy»-stjernen Eric Dane (38) har lagt seg inn på Rehab i Los Angeles, melder Star magazine.

Dane skal ha sjekket inn på The Hills Treatment Center i midten av juni som et «preventivt tiltak». McSteamys talsperson bekrefter nyheten til bladet.

- Skuespiller Eric Dane sjekket frivillig inn på en behandlingsklinikk. Han trenger hjelp for å avvende seg med smertemedisinen han fikk for en sportsskade. Han kommer tilbake på jobb i neste uke, sier talspersonen.


Ifølge en venn av familien har stjernen «altfor mye å tape» hvis behandlingen ikke hjelper.

Innspillingen av «Grey’s Anatomy» startet opp igjen denne uken, og i forrige uke ble det kjent at Danes kone Rebecca Gayheart er gravid med parets andre barn.

- Eric følte at ting begynte å komme ut av kontroll og bestemte seg for at han trengte å få hjelp, sier en kilde til bladet.

«Grey's anatomy» går på TV 2 tirsdager.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er McSixpack

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer