Kine Olsen og «Farmen kjendis»:

Lagt for hat: - Skikkelig ugreit

Etter konflikten med Öde Nerdrum i tirsdagens episode av «Farmen kjendis» har Kine Olsen fått høre det av illsinte seere.

RENNER INN: Kine Olsen har fått mellom 100 og 150 stygge meldinger det siste døgnet. Foto: Alex Iversen / TV 2
RENNER INN: Kine Olsen har fått mellom 100 og 150 stygge meldinger det siste døgnet. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I tirsdagens episode av «Farmen kjendis» kom tidligere verdensmester i cheerleading og Drillo-datter Kine Olsen (27) med et iskaldt budskap til Öde Nerdrum (25).

Det hele starten under en øksekast-konkurranse hvor alle deltakerne skulle i ilden. Ventetiden mellom øksekastene var derimot lang og viste seg å bli en tålmodighetsprøve for Nerdrum, som ga høylytt uttrykk for at han kjedet seg.

Dette gjorde han ved å rope «bom, bom, bom» idet Kine Olsen forberedte ett av sine kast. 27-åringen endte med å bomme, og brøt samtidig ut i tårer. På vei tilbake til tilskuerbenken lirte en illsint Olsen av seg følgende:

«Din jævla fi**e, Öde».

SINT: Kine Olsen blir sint på Öde Nerdrum i tirsdagens episode av «Farmen Kjendis». Vis mer

I etterkant så man Nerdrum be om unnskyldning en rekke ganger, men til liten nytte, ettersom Olsen nektet å skvære opp.

- Akkurat nå synes jeg Öde er verdens verste menneske, og jeg kommer ikke til å prate med ham gjennom resten av oppholdet, sa hun i episoden.

I etterkant har de to ordnet opp og blitt gode venner igjen, men det har derimot ikke stoppet rasende seere i å sende stygge meldinger i retning Olsen. Det var TV 2 som først omtalte saken.

Voldsomt

Når Se og Hør slår på tråden kan Olsen fortelle at hun har fått tilsendt stygge meldinger både på Facebook og Instagram.

- Jeg tror kanskje det er mellom 100 til 150 stygge meldinger som jeg har fått det siste døgnet, innrømmer hun.

TAR DET IKKE SERIØST: Kine Olsen forklarer til Se og Hør at hun prøver å børste av seg de stygge meldingene hun mottar. Foto: Espen Solli / TV 2
TAR DET IKKE SERIØST: Kine Olsen forklarer til Se og Hør at hun prøver å børste av seg de stygge meldingene hun mottar. Foto: Espen Solli / TV 2 Vis mer

- Det er så hardt at jeg ikke klarer å ta det seriøst, fortsetter Olsen, før hun leser opp en av meldingene hun har mottatt:

«Bare vit at alle i verden hater deg. Du aner ikke, vi hater deg så mye, det er helt utrolig. Kanskje det er på tide at du tar deg sammen og vokser opp. Hvorfor i all verden bæsjer og gråter du over hver minste ting. Satan i helvete vi hater deg».

EN AV MANGE: Slik lyder en av meldingene som Kine Olsen har fått etter krangelen med Öde Nerdrum i tirsdagens episode. Foto: Privat
EN AV MANGE: Slik lyder en av meldingene som Kine Olsen har fått etter krangelen med Öde Nerdrum i tirsdagens episode. Foto: Privat Vis mer

Olsen innrømmer at enkelte av meldingene blir så voldsomme og usaklige at hun ikke klarer å ta det helt seriøst, noe som gjør det enklere for henne å børste det av seg.

- De fleste som klarer å holde seg saklig, og som skriver at de er skuffet over at jeg ble sint på Öde, kan jeg forstå. Det legger jeg meg flat for, og det er helt fair at noen vil si ifra om det. Det er meldingene som går over til å bare bli usaklig og personangrep, som jeg legger merke til, forteller hun.

SNIPP, SNAPP, SNUTE: Tre av de seks gjenværende deltakerne måtte forlate «Farmen kjendis» rett før finalen. Det tok de mildt sagt pent. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

- Ekkelt og jævlig menneske

Olsen har imidlertid klart å se noe positivt i det.

- Jeg synes det er veldig rart, men samtidig tenker jeg at det er positivt at jeg klarer å skape et så stort engasjement at noen føler at de må sende meg en stygg melding og si ifra om noe, sier hun.

- Har du lest alle meldingene?

- Jeg har overhodet ikke lest alle meldingene, og jeg prøver å ikke eksponere meg selv for dårlige ting. Så med en gang jeg ser at en melding starter med: «faen ta deg», blar jeg bare videre, svarer Olsen.

JEVNT: De kastet og kastet og kastet. Til slutt måtte programleder Tiril Sjåstad Christiansen inn og endre på reglene under den intense øksekast-duellen. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

27-åringen har sendt skjermdumper av flere av meldingene til Se og Hør, og en av dem lyder som følger:

«Faen ta deg. Du er et ekkelt og jævlig menneske».

UGREIT: Kine Olsen synes at folk burde holde seg for gode til å sende henne stygge meldinger. Her er en av de hun har mottatt. Foto: Privat
UGREIT: Kine Olsen synes at folk burde holde seg for gode til å sende henne stygge meldinger. Her er en av de hun har mottatt. Foto: Privat Vis mer

På spørsmål om hva Olsen tenker om at folk tar seg tid til å sende stygge og hatefulle meldinger til henne, svarer hun:

- Jeg synes det er skikkelig ugreit og det blir nesten litt selvmotsigende at de skal fortelle meg hvor jævlig jeg er. De burde holde seg for gode til å sende meg en slik melding. Jeg tror det er veldig mange som skriver i kommentarfelt som ikke tenker over at vi har vært på «Farmen kjendis» i fem uker.

- Det er mye man ikke har fått sett, og selv om jeg ikke føler meg feil fremstilt, er det ikke alt som kommer med slik at man får et helhetlig inntrykk av situasjonene, legger hun til.

Det har nå gått syv måneder siden innspillingen av «Farmen kjendis», og da Se og Hør tok en prat med Olsen og Nerdrum tidligere denne uken om den ovennevnte episoden, var de klare på at de har skværet opp.

- Jeg håper alle skjønner at jeg ikke mener at Öde er verdens verste menneske, sa Olsen.

KRANGEL: Det brør ut full krangel på «Farmen Kjendis» mellom blogger Anniken Jørgensen og programleder Thomas Felberg. Video: TV 2. Reporter: Bjørn Ekker. Klipp: Bjørge Dahle Johansen Vis mer

Nerdrum fortalte på sin side at det var «djevelen som satt på venstre skulder» da han ba Olsen om å bomme på øksekastet. Han er veldig lettet over å ha blitt tilgitt.

- Det er fantastisk, sa han.

LES OGSÅ: Avslører hemmelig og dobbel exit-plan

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer