Kine Olsen og «Farmen kjendis»:

Lagt for hat: - Skikkelig ugreit

Etter konflikten med Öde Nerdrum i tirsdagens episode av «Farmen kjendis» har Kine Olsen fått høre det av illsinte seere.

RENNER INN: Kine Olsen har fått mellom 100 og 150 stygge meldinger det siste døgnet. Foto: Alex Iversen / TV 2
RENNER INN: Kine Olsen har fått mellom 100 og 150 stygge meldinger det siste døgnet. Foto: Alex Iversen / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I tirsdagens episode av «Farmen kjendis» kom tidligere verdensmester i cheerleading og Drillo-datter Kine Olsen (27) med et iskaldt budskap til Öde Nerdrum (25).

Det hele starten under en øksekast-konkurranse hvor alle deltakerne skulle i ilden. Ventetiden mellom øksekastene var derimot lang og viste seg å bli en tålmodighetsprøve for Nerdrum, som ga høylytt uttrykk for at han kjedet seg.

Dette gjorde han ved å rope «bom, bom, bom» idet Kine Olsen forberedte ett av sine kast. 27-åringen endte med å bomme, og brøt samtidig ut i tårer. På vei tilbake til tilskuerbenken lirte en illsint Olsen av seg følgende:

«Din jævla fi**e, Öde».

I etterkant så man Nerdrum be om unnskyldning en rekke ganger, men til liten nytte, ettersom Olsen nektet å skvære opp.

- Akkurat nå synes jeg Öde er verdens verste menneske, og jeg kommer ikke til å prate med ham gjennom resten av oppholdet, sa hun i episoden.

I etterkant har de to ordnet opp og blitt gode venner igjen, men det har derimot ikke stoppet rasende seere i å sende stygge meldinger i retning Olsen. Det var TV 2 som først omtalte saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer