Lagret datterens nakenbilde på mobilen

Moren endret mening da hun fikk se resultatet av Katarina Flatlands lettkledde fotoshoot.

STOLT MAMMA: Anne-Lise Flatland ble ifølge KK så fornøyd med datterens naken-forside i bladet Alfa, at hun lagret den på mobilen, da hun så bladet i butikken. Foto: Stella Pictures
STOLT MAMMA: Anne-Lise Flatland ble ifølge KK så fornøyd med datterens naken-forside i bladet Alfa, at hun lagret den på mobilen, da hun så bladet i butikken. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: TV 2-programleder Katarina Flatland (22) kalte det for «sitt lille opprør» og la ikke skjul på at hun er stolt over nakenbildet av henne som prydet mars-utgaven av bladet Alfa i mars 2011.

Like fornøyd var ikke hennes mamma Anne-Lise da Katarina fortalte henne om at hun hadde sagt ja til å stille opp som forsidepike, ifølge KK.

- Jeg var ikke veldig begeistret, men jeg tenkte, ok, nå diskuterer vi dette på et sakling nivå. Hvor galt er det? Da jeg hadde kommet over sjokket, tenkte jeg at Katarina er voksen, hun er en ordentlig jente og nå vil hun gjøre noe litt utypisk seg selv. Det kunne vært verre. Men det er klart, bildene vil jo følge henne, sier hun til bladet.

Da hun fikk se bladet i butikken, gikk imidlertid Anne-Lise fra å være skeptisk til svært stolt over datterens foto-shoot.

Til KK sier hun at hun likte det så godt, at hun lagret datterens nakenbilde på mobilen.

Selv om hun stod på sitt i forbindelse med foto-shooten, sier Katarina Flatland - som tidligere har vært sammen med fotballstjernen Vadim Demidov - at morens meninger er svært viktig for henne.

- Mamma er mitt forbilde, hun er slik jeg ønsker å være. Jeg respekterer henne og alt hun sier. Til de grader, sier hun til KK.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Viste nakenbildene til mamma og pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer