Laget hodeskalle-ring til forloveden

Den norske TV-programlederens datter var i det kreative hjørnet.

GIFTER SEG: «Tanten min er jo smykkedesigner, så jeg fikk låne utstyr av henne», skriver Maria Skappel, som har forlovet seg med kjæresten Andreas, på bloggen sin. Foto: Stella
GIFTER SEG: «Tanten min er jo smykkedesigner, så jeg fikk låne utstyr av henne», skriver Maria Skappel, som har forlovet seg med kjæresten Andreas, på bloggen sin. Foto: Stella Vis mer
SEHER.NO: I januar i fjor ble TV-profil Dorthe Skappels modell-og designerdatter, Maria Skappel (25), mamma for første gang, da hun og kjæresten Andreas Holzweiler (29) ble foreldre til lille Sophia. I april samme år medga hun at hun drømmer om å gifte seg.

Etterpå forlovet paret seg. Nå nærmer det seg bryllup for de to.

Ifølge Her og Nå er forlovelsesringen en lekker diamantring som 29 år gamle Holzweiler valgte ut. Maria ville derimot ikke være noe dårligere, og laget en ring også til ham. På innsiden av ringen er «Din Maria» gravert inn, formet som et dødningehode.

«Tanten min er jo smykkedesigner, så jeg fikk låne utstyr av henne», skriver Maria Skappel på bloggen sin.

25-åringen er fornøyd med resultatet av ringen.
 
«Det var kjempegøy, og jeg kan absolutt anbefale det», mener hun.

Det lykkelige paret planlegger bryllup i løpet av 2011.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ville ikke stilt på TV med mannen