Lager show sammen

Sangerinnen har fått Lars Monsen ut av villmarka og opp på scenen.

LEGGER UT PÅ TURNÉ SAMMEN: Lars Monsen og Trine Rein. Foto: NRK
LEGGER UT PÅ TURNÉ SAMMEN: Lars Monsen og Trine Rein. Foto: NRK Vis mer
SEHER.NO:  Samboerne Trine Rein (39) og villmarkshekten Lars Monsen (47) flørtet med hverandre for første gang fra scenekanten. Paret traff hverandre under utdelingen av Friluftprisen på Raufoss, og hadde ikke utvekslet et ord da Monsen plutselig begynte å flørte med henne fra scenen.

Nå blir det igjen flørting på scenen, da paret skal lage show sammen. Med konsertforedraget «Vilt & Vakkert» skal popstjernen og «Ingen Grenser»-programlederen turnere Sør-Norge på kryss og tvers i høstmånedene, med til sammen 23 oppsetninger, skriver Dagbladet.

- Vi har to ganske ulike yrker, som samtidig har veldig mange fellesnevnere. Vi reiser mye, står ofte på scenen, og prøver å nå så mange mennesker som mulig. Vi fant ut av hvis vi noensinne skulle se hverandre, så måtte vi legge ut på turné sammen, sier Trine Rein til avisen.

På tross av at yrkeslivet og kjærlighetsforholdet nå knyttes sammen på scenen, er paret likevel opptatt av å skille mellom det yrkesmessige og private.

- Jeg tror kanskje sjokket blir større for Lars enn for meg. Det har vært lettere for ham å avfeie tabloidpressen. Han har ikke et glamorøst yrke på samme måte som meg, og han stiller heller ikke opp i Dagsrevyen og på «Skavlan», sier hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: - Spør du meg, er det galskap