HØSTLANSERT: Helene Rask fortalte torsdag Seher.no om den nye realityserien hun og glamourmodellene hennes er med i. Foto: Foto: Bjørn Ekker, Seher.no
HØSTLANSERT: Helene Rask fortalte torsdag Seher.no om den nye realityserien hun og glamourmodellene hennes er med i. Foto: Foto: Bjørn Ekker, Seher.noVis mer

Lager reality av glamour-livet

Helene Rask gjorde det med både hud og hår.

SEHER.NO: TVNorge arrangerte torsdag sin årlige høstlansering på Colosseum kino i hovedstaden.

Her kom det frem at tv-kanalen trolig fra høsten av, eller kanskje i begynnelsen av neste år, skal sende en helt spesiell realityserie.

Tidligere glamourmodell Helene Rask og hennes Rask Models har nemlig blitt fulgt av kameraene til Skofteland Film.

Selskapet vant i mai Gullruten for beste dokusåpe med "Et lite stykke Thailand", og nå er det altså Rask og jentene som skal på tv.

- Kameraene har hengt på oss i flere måneder nå. Vi er halvveis i produksjonen, forteller Rask til Seher.no.

Hun sier at kameraene har vært med dem på både godt og vondt - også da det ble kjent at det hadde blitt slutt mellom Helene og kjæresten Knut Olav Bjørnstad.

Se og hør mer om dette i videoen under!

Helene forteller at det har vært veldig mye jobb å spille inn realityserien, som vil bli sendt i seks deler.

- Det er faktisk ganske slitsomt. Jeg har valgt å gjøre demed hud og hår, når jeg først skal gjøre det, blir det ganske personlig. Det blir ganske privat. Men det viser hele spekteret av oss, som jeg mener er ganske vanlige jenter når alt kommer til alt. Selv om vi har en litt glanset side i blant.

Rask forteller at hun først takket nei da hun fikk tilbud om å være med i realityserien.

I videointervjuet kan du se og høre mer om hvorfor:

[obj:media:6548]

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.